Kristoffer Haraldseid: – Jeg så ikke den komme

Idrettsprisen 2017 ble delt ut av ordfører Arne-Christian Mohn (t.h.) til fotballspiller Kristoffer Haraldseid. Seksjonsleder idrett Kjetil Lande (t.v.) Foto: Jan Kåre Ness

Idrettsprisen 2017 ble delt ut av ordfører Arne-Christian Mohn (t.h.) til fotballspiller Kristoffer Haraldseid. Seksjonsleder idrett Kjetil Lande (t.v.) Foto: Jan Kåre Ness Foto:

Kristoffer Haraldseid ble lørdag tildelt Haugesund kommunes idrettspris for 2017.

DEL

Full tilgang: H-avis+, eavis og Rix – 5 kr for 5 uker

HAUGESUND: Haraldseid fikk utdelt prisen under ordførerens nyttårsmottakelse i Festiviteten.

Hvem som skulle få prisen, ble først offentliggjort 9. desember.

– Jeg fikk en kjekk telefon tidlig i desember. Jeg så ikke den komme, sier en tydelig stolt Haraldseid.

– Det er enormt mange flinke idrettsfolk her i regionen. Da er det ekstra hyggelig å få en slik pris, sier vatsbuen som fikk prisen på bakgrunn av sine prestasjoner for FKH og U21-landslaget i 2016.

– Når man ser hvem som har funnet prisen før, er det veldig kjekt å bli en del av et slikt selskap. Det setter jeg stor pris på, sier Haraldseid.

Kontrakten hans med FKH gikk ut etter 2016 og alt tyder på at han ikke fortsetter i klubben. Haraldseid har ennå ikke funnet seg ny klubb.

Stipend til triathlon-talenter

I tillegg til Haraldseid, var også triatlontalentene Endre Espedal og Birk Nagell Skogland i søkelyset i Festiviteten lørdag. De to utøverne fra Haugesund Triathlonklubb fikk begge Haugesund kommunes idrettsstipend for 2017. Stipendet er på 50.000 og de to delte dermed summen.

– Vi er stolt av triatlonmiljøet i Haugesund og det er kjekt å støtte to så store talenter på veien, sa ordfører Arne-Christian Mohn fra scenen.

Juryen til både idrettsprisen og idrettsstipendet besto av ordfører Arne-Christian Mohn, Kjell Inge Bråtveit (leder oppvekststyret), Kjetil Lande (avdelingsleder idrett) og Ole Kristian Halvorsen (leder av Haugesund idrettsråd).

Les hele begrunnelsen for utdelingen av både idrettsprisen og idrettsstipendet her.

Artikkeltags