Satser stort på cupfinalen: – Vi skal følge dramaet fra start til mål

PROGRAMLEDERE: Terje Flateby og Eivind Kallevik leder både liveshowet lørdag og sendingen før den store kampen søndag.

PROGRAMLEDERE: Terje Flateby og Eivind Kallevik leder både liveshowet lørdag og sendingen før den store kampen søndag. Foto:

Haugesunds Avis slår selvsagt til med fyldig dekning av cupfinalen – på alle plattformer.

DEL

Vi i Haugesunds Avis satser stort på cupfinalen. og skal gi deg alt du trenger fra helgens store begivenhet i Oslo. Vi er på plass i hovedstaden allerede fra fredag. Trolig skal over 7000 haugalendinger til hovedstaden.

Vi skal levere reportasjer, bildeserier og livesendinger både før og etter den store kampen søndag. Den har avspark søndag kl. 13.15.

– Vi skal som lokalavis gi våre lesere mulighet til å følge det som skjer i Oslo så tett som mulig, uavhengig om du har tatt turen over fjellet eller om du befinner deg i sofakroken hjemme. Vi skal følge cupfinaledramaet helt fra det starter med de første supporterne som reiser til Oslo fredag, til spillerne returnerer hjem igjen søndag kveld, forhåpentligvis med gull i bagasjen. En viktig del av totalpakken fra oss til våre lesere blir tre direktesendinger fra Oslo, sier publiseringsredaktør Inger Therese Holgersen.

KOMMER PÅ LIVESHOW: Bernt Hulsker.

KOMMER PÅ LIVESHOW: Bernt Hulsker. Foto:

Her er tidspunktene for livesendingene:

  • Lørdag 14.00: Vi sender direkte fra FKHs samlingssted i Oslo. Eivind Kallevik og Terje Flateby leder liveshowet fra Røverstaden. Blant gjestene er Per Kristian Bråtveit, Per Morten Kristiansen, Jan Arthur «Jappen» Pedersen og ikke minst Bernt Hulsker, kjent fra Eurosport og VGTV.
  • Lørdag 19.30-20.30: FKHs cupfinaleshow direkte fra Røverstaden med blant annet Helge Toft, Matti Røssland, Jojo og Vidar Johnsen. Showet ledes av Øyvind Fjeldheim.
  • Søndag 11.45-13.00: «Kan det gå?» Studio direkte fra Ullevaal med Eivind Kallevik og Terje Flateby. Vi har en fyldig gjesteliste med blant annet besøk av Alexander Stølås, Fredrik Pallesen Knudsen, John Harald Log, Eirik Opedal, Frode og Anita Samuelsen, Asbjørn Helgeland og Alexander Søderlund. Vi skal også selvsagt ta tempen på supportere før det braker løs.
KOMMER PÅ LIVESHOW: Per Kristian Bråtveit.

KOMMER PÅ LIVESHOW: Per Kristian Bråtveit. Foto:

– Vårt mål er å vise hvilke følelser som er rundt en cupfinale, både for spillerne selv, for alle rundt, og ikke minst for supporterne. Også skal vi snakke fotball og kamp, og stille det store spørsmålet, «kan det gå"?, fortsetter Holgersen.

I tillegg skal vi selvsagt følge spillere og trenere tett. Du får alt du trenger å vite fra FKHs siste trening hjemme lørdag, før avreise til Oslo. Og skjer det noe, lover vi at du skal få vite det på h-avis.no først.

Etter kampen blir det som vanlig fyldig dekning med kampreferat, spillerbørs og reaksjoner. Vi går også live med sending fra mixed zone. Og blir det seier, lover vi å ta heltene hjem til deg, både fra banketten og når de ankommer Haugesund med fly på kvelden.

Du får med andre ord alt du trenger om cupfinalen, enten på h-avis.no eller Haugesunds Avis i papir.

SYNGER PÅ CUPFINALEHSHOWET: Matti Røssland.

SYNGER PÅ CUPFINALEHSHOWET: Matti Røssland. Foto:

Artikkeltags