Se FKH-show med «Jos» live

STILLER OPP: FKH-trener Jostein Grindhaug er gjest når Haugesunds Avis inviterer til et slags kick-off til seriestart.

STILLER OPP: FKH-trener Jostein Grindhaug er gjest når Haugesunds Avis inviterer til et slags kick-off til seriestart. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Du er herved invitert til innspillingen av sportspodkasten til Haugesunds Avis, der det skal handle om seriestarten til FKH.

DEL

FOTBALL: SISTE: Vi har dessverre tekniske problemer med direktesendingen. Denne kommer i opptak på våre nettsider.

Det er tre år siden sist, men nå gjør Haugesunds Avis det igjen. 27. mars, bare noen dager før Eliteserien sparkes i gang, blir det nemlig FKH-show på Café Réne, rett ved Scandic Maritim Hotel i Haugesund.

Episode 157 av podkasten «Sporten» skal spilles inn direkte med publikum i salen.

– Vi vil skape litt ekstra blest rundt seriestarten, sier sportsleder Terje Flateby i Haugesunds Avis om FKH-kick-offen.

Podkasten sendes også direkte på h-avis.no. Du kan se den her fra onsdag 19.30.

PÅ SCENEN: Mark Dempsey (i midten) var FKH-trener da Haugesunds Avis sist inviterte til podkastinnspilling live på Café Réne. Nå er det Jostein Grindhaug som skal «grilles» i stolen. Sportsleder Terje Flateby (t.h.) og journalist Odd Kåre Grøttland (t.v.) i Haugesunds Avis er fortsatt med.

PÅ SCENEN: Mark Dempsey (i midten) var FKH-trener da Haugesunds Avis sist inviterte til podkastinnspilling live på Café Réne. Nå er det Jostein Grindhaug som skal «grilles» i stolen. Sportsleder Terje Flateby (t.h.) og journalist Odd Kåre Grøttland (t.v.) i Haugesunds Avis er fortsatt med. Foto:

Åpner opp for spørsmål fra salen

Han er også programleder i podkasten, som denne gangen får storfint besøk. Både FKH-trener Jostein Grindhaug og kaptein Christian Grindheim er gjester på scenen.

– «Jos» og Grindheim vil bli intervjuet om sesongen. Det blir også anledning til å stille spørsmål fra salen, sier Flateby.

I tillegg til FKH-duoen, blir det også en sekvens med flere «eksperter»: Journalist Odd Kåre Grøttland i Haugesunds Avis, fotballkommentator Vidar Levinsen og tidligere FKH-spiller Tor Arne Andreassen.

– Det er ikke til forkleinelse for de andre, men jeg gleder meg spesielt til å høre hva «Tori» har å si om Jostein og hvordan han tror det går med FKH.

Sendes også på h-avis.no

Trolig får Grindhaug det siste ordet - som vanlig.

– Det kan bli aktuelt å hente Jos tilbake på scenen for å høre hans mening om ekspertisen, sier Flateby.

FKH-showet, som også blir sendt direkte på h-avis.no, er gratis og begynner klokken 19.30.

– Jeg håper folk benytter muligheten til å komme. Jo bedre stemning det er i salen, jo bedre sending blir det, sier han.

HER KAN DU MELDE DEG PÅ ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

VELKOMMEN TIL FKH-SHOW: ... og det hele er gratis.

VELKOMMEN TIL FKH-SHOW: ... og det hele er gratis. Foto:

Artikkeltags