Blackburn-sjefen lover at Samuelsen skal få sjansen

SCORET: Martin Samuelsen scoret sitt første landslagsmål mot San Marino.

SCORET: Martin Samuelsen scoret sitt første landslagsmål mot San Marino. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Tirsdag scoret han sitt første landslagsmål for Norge. Nå kan han snart få gjennombruddet i Blackburn.

DEL

BLACKBURN: Etter at låneovergangen fra Blackburn til West Ham gikk i boks i slutten av august, har Samuelsen kun spilt åtte minutter med ligafotball for laget som sliter i bunnen av Championship.

Men nå lover Blackburn-manager Owen Coyle at Samuelsen, som har startet en kamp ligacupen, snart skal få sjansen.

– Jeg snakket med Martin før han dro på landslagsoppdrag. Han ble hentet hit for å spille og hans mulighet kommer fordi han er en fantastisk talentfull spiller, sier Coyle til lokalavisa Lancashire Telegraph.

Les også: Samuelsen-scoring da Norge til slutt slo San Marino

Starter lørdag

Ifølge avisa kan sjansen komme allerede lørdag, når Blackburn spiller hjemme mot Ipswich. Kaptein Jason Lowe er suspendert. Det betyr at Ben Marshall kan bli flyttet til høyreback, noe om betyr at det kan bli en ledig plass på midtbanen til Martin Samuelsen.

– Martin er alltid i tankene våre fordi han er en kantspiller som kan gå forbi spillere. Han er en av flere kantspiller som er aktuelle lørdag, sier Blackburn-bossen.

Coyle tror at landslagsopplevelsen til Samuelsen gjør at selvtilliten er på topp hos 19-åringen fra Haugesund.

Blackburn-fansen mente at unggutten burde fått sjansen i 0-1-tapet mot Birmingham sist etter at flere offensive spillere ble skadet. Men nå ser det ut som om muligheten snart kommer.

– Martin har kommet inn noen kamper og sannsynligvis hadde han hatt godt av å spille fast. Og på grunn av kvalitetene hans, tror jeg ikke det er så langt unna, sier Owen Coyle.

Blackburn ligger tredje sist i Championship foran lørdagens kamp mot Ipswich. Laget har kun tatt åtte poeng på elleve kamper.

Artikkeltags