Bli med å ta ut presselagene

2019:  Thore Pedersen (t.v.) i duell med Daniel Aarås da FKH møtte Presselaget i januar i fjor.

2019: Thore Pedersen (t.v.) i duell med Daniel Aarås da FKH møtte Presselaget i januar i fjor. Foto:

Nå kan du stemme inn spillere på Presselaget for herrer som skal møte FKH. Og du kan nominere spillere til Presselaget for damer som skal møte Avaldsnes.

DEL

FOTBALL: Søndag 26. januar blir det fotballfest i Storhall Karmøy – i regi av SK Vedavåg Karmøy og Haugesunds Avis. Klokken 15.30 spiller det lokale Presselaget for damer mot Avaldsnes. Klokken 18.00 starter kampen mellom Presselaget for herrer og FKH. Begge kampene sendes direkte på h-avis.no.

Det er første gang vi tar ut et presselag for damer. I den forbindelse ber vi om forslag til spillere du mener bør være med. Send en melding til: sporten@h-avis.no med din(e) kandidat(er), gjerne med en kort begrunnelse. Siste frist er onsdag i neste uke, 15. januar.

Deretter vil sportsredaksjonen i Haugesunds Avis sammen med lokale trenere ta ut den endelige troppen på 18 spillere.

Morten Karlsson (Haugar) og Øyvind Mellemstrand (Stord) skal lede Presselaget for damer.

KANDIDAT: Tiril Herland har vært en av Haugars beste spillere de siste sesongene og er en opplagt kandidat til Presselaget som skal møte Avaldsnes søndag 26. januar.

KANDIDAT: Tiril Herland har vært en av Haugars beste spillere de siste sesongene og er en opplagt kandidat til Presselaget som skal møte Avaldsnes søndag 26. januar. Foto:

Miks av rutine og unge og lovende

Når det gjelder herrelaget, følger vi samme prosedyre som de siste årene. Du kan stemme på spillerne som sportsredaksjonen i Haugesunds Avis har nominert.

I år har vi nominert 32 spillere fra lokale klubber. Fire keepere, ti forsvarsspillere, ti midtbanespillere og åtte angripere.

I bunnen av saken kan du stemme på de elleve du mener fortjener en plass i startoppstillingen, i en 4-4-2-formasjon.

Siste frist for å avgi stemme er onsdag i neste uke, 15. januar.

De elleve – én keeper, fire forsvarsspillere, fire midtbanespillere og to angriperne – som får flest stemmer, får plass i den endelige troppen. I tillegg vil sportsredaksjonen i Haugesunds Avis sammen med de to trenerne som skal lede presselaget, David Rasmussen (Vedavåg) og Tore Emberland (Åkra), ta ut ytterligere sju spillere fra bruttotroppen, slik at vi ender på totalt 18.

Vi har nominert en rekke unge og lovende spillere i kategorien «spennende», men også flere rutinerte i håp om å få en fornuftig miks som kan matche FKH.

Artikkeltags