Bli med og ta ut Presselaget!

TJOMSLAND OG MEMIC: Storscorerne i 5. divisjon, Adrian Stokkenes Tjomsland (t.v.) fra Haugar og Maid Memic fra Vedavåg er nominert.

TJOMSLAND OG MEMIC: Storscorerne i 5. divisjon, Adrian Stokkenes Tjomsland (t.v.) fra Haugar og Maid Memic fra Vedavåg er nominert. Foto:

Presselaget 2017 spiller mot FKH fredag 12. januar i Storhall Karmøy. Vi vil at du skal være med og ta ut laget.

DEL

FOTBALL: Tradisjonen tro har Haugesunds Avis og SK Vedavåg Karmøy blitt enige om å arrangere kamp mellom FKH og et presselag etter sesongslutt.

Tidligere år er kampen blitt spilt etter sesongslutt i november. Etter ønske fra FKH vil kampen i år bli spilt fredag 12. januar i Storhall Karmøy.

I fjor samlet kampen, som endte 1-1, over 600 tilskuere.

40 spillere skal bli 18

Sportsredaksjonen i Haugesunds Avis har nominert en bruttotropp til presselaget på 40 spillere fra lokale klubber i 2. og ned til 5. divisjon. Vi har nominert fire keepere, 13 forsvarsspillere, 13 midtbanespillere og 10 angripere (se under).

Nå kan du gå inn stemme på de elleve du mener fortjener en plass i startoppstillingen, i en 4-4-2-formasjon.

Siste frist for å avgi din stemme er torsdag i neste uke, 7. desember, klokken 10.00.

De to keeperne, de fem forsvarsspillerne, de fem midtbanespillerne og de fire angriperne som får flest stemmer, får plass i den endelige troppen.

I tillegg vil Haugesunds Avis sammen med de to trenerne som skal lede presselaget, David Rasmussen (Vedavåg) og Ståle Hetland (Kopervik), plukke ut ytterligere to spillere fra bruttotroppen, slik at vi ender på totalt 18.

Vi har nominert en rekke unge og lovende spillere i kategorien «spennende», men også flere rutinerte i håp om å få en fornuftig miks som kan matche FKH.

AUSTEVIK OG UNDERHAUG: Lars-Eirik Austevik (t.v.) fra Kopervik og Anders Underhaug fra Åkra er nominert.

AUSTEVIK OG UNDERHAUG: Lars-Eirik Austevik (t.v.) fra Kopervik og Anders Underhaug fra Åkra er nominert. Foto:

Seks fra 5. divisjon

Seks spillere fra årets 5. divisjon kan få muligheten til å prøve seg mot elitespillerne fra FKH.

De to lovende midtbanespillerne Håkon Fosen Jacobsen fra Torvastad og Benjamin Mæland Skudenes, Haugar-spissene Adrian Tjomsland og John Fredrik Jakobsen, samt Veas storscorer Maid Memic (nå Djerv 1919) og Etnes toppscorer Kristoffer Grønstad.

Du kan også stemme på hvem du vil ha som dommer.

Artikkeltags