Kan få sjansen for West Hams A-lag

HAR KANSKJE GRUNN TIL Å GLISE: Martin Samuelsen.

HAR KANSKJE GRUNN TIL Å GLISE: Martin Samuelsen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Martin Samuelsen kan få sjansen for West Ham søndag.

DEL

FOTBALL: Søndag 15.00 spiller West Ham FA-cupkamp borte mot League One-laget Shrewsbury. Flere forhold tyder på at Martin Samuelsen er involvert for David Moyes sine menn.

Samuelsen var i bruttotroppen da West Ham spilte borte mot Tottenham i Premier League sist torsdag, men var ikke blant de utvalgte i kamptroppen. Det tyder likevel på at Moyes har latt seg imponere av Samuelsens prestasjoner på trening og for West Hams U23-lag.

I tillegg har West Ham hatt et svært tett kampprogram i Premier League, med kamper både tirsdag og torsdag denne uken. Det betyr trolig at flere nye fjes kommer til å få sjansen fra start. Det taler for at vi får se Martin Samuelsen søndag, i hvert fall i troppen.

I tillegg er det rykter på Twitter om at Samuelsen kommer til å være involvert.

Skader og utslitte spillere

Til West Hams egen nettside bekrefter manager David Moyes at det kommer til å bli store endringer på laget, men Samuelsen blir ikke nevnt.

- Jeg skulle gjerne sagt at vi ikke kom til å gjøre store endringer på laget søndag, for vi prøver å ha kontinuitet. Men det er en utfordring knytte ttli antall spillere vi har tilgjengelig, både skader og spillere som er utslitt. Men vi skal stille så sterkt som vi kan, sier Moyes.

Samuelsen har gode minner fra FA-cupen. I januar 2016 storspilte han på utlån til Peterborough mot West Bromwich. Samuelsen rundlurte Premier League-stjernene flere ganger i en kamp der Peterborough til slutt røyk ut på straffer.

Samuelsen har i det siste blitt koblet til en overgang til tysk fotball og 2. bundesligaklubben Eintracht Braunschweig.

Artikkeltags