Lineker-skryt til Samuelsen

HERJET: Martin Samuelsen herjet med Craig Gardner og de andre WBA-spillerne i FA-cupen onsdag.

HERJET: Martin Samuelsen herjet med Craig Gardner og de andre WBA-spillerne i FA-cupen onsdag. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Martin Samuelsen blir hyllet av Gary Lineker og andre fotballkjennere i både England og Norge etter innsatsen i FA-cupen.

DEL

PETERBOROUGH: 18-åringen fra Haugesund briljerte da Peterborough møtte Premier League-laget West Bromwich i FA-cupen. Samuelsen herjet med de etablerte stjernene og ble av de fleste kåret til banens beste spiller.

Det endte likevel ikke godt for Peterborough og Samuelsen. Kampen endte 1-1 og etter at det ikke ble flere mål i ekstraomgangene, tapte Peterborough på straffespark. Samuelsen var en av to som bommet for League 1-laget.

Les også: Samuelsen briljerte og bommet på straffe: - Han har en stor framtid

Men både underveis og etterpå var det Martin Samuelsen som var på alles lepper. På Twitter gikk folk av skaftet med videoer av Samuelsens herjinger.

Den tidligere engelske landslagsspilleren Gary Lineker, som nå leder Match of the Day, var en av dem som lot seg imponere.

– Det er jevnt mellom Martin Samuelsen og Barry Fry i kampen om å være banens beste, skrev han på Twitter. For ordens skyld: Barry Fry er sportsdirektør i Peterborough, så det er ingen tvil om Lineker egentlig mente.

Her er et utvalg av andre reaksjoner på Samuelsens innsats:

Ikke glem sportens podkast:

 

Artikkeltags