Avaldsnes mister flere spillere

FLYTTER PÅ SEG: Avaldsnes-trener Thomas Dahle må klare seg uten kapteinen sin, Dejana Stefanovic. Hun vil nemlig bo i en større by, ifølge klubben.

FLYTTER PÅ SEG: Avaldsnes-trener Thomas Dahle må klare seg uten kapteinen sin, Dejana Stefanovic. Hun vil nemlig bo i en større by, ifølge klubben. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Avaldsnes-kaptein og toppscorer Dejana Stefanovic er bare en av spillerne som takker for seg. – Vi har flere på gang, sier klubben om jakten på erstattere.

DEL

FOTBALL: Det var nettstedet Kvinnefotballmagasinet som først skrev på sin Facebook-side at Avaldsnes mister flere spillere. Nå bekrefter også klubben det samme:

  • Dejana Stefanovic: «Hun ble hentet inn i troppen igjen ut på nyåret i 2019. Hun var glad for å komme tilbake til Avaldsnes som klubb og har gitt mye for laget. Hun er en typisk kriger, og er en emosjonell spiller som elsker å vinne og hater å tape. Dejana har betydd mye på og av banen for oss. Hun er også en type som elsker storbylivet, og helst litt bedre klima enn vi har å tilby på Haugalandet. Hun forlater derfor Avaldsnes for å oppleve å bo i en større by».
  • Line Johansen: «Har også valgt å prøve lykken i et nytt land. Hun har kommet seg langt sør og vil spille i sydlige Spania etter sommerferien».
  • Giovanna: «Har slitt med sykdom og skader og har dratt tilbake til Brasil for å prøve å bli friskmeldt til å spille mer fotball».
  • Kristrun Antonsdottir: «Kom til Avaldsnes rett før seriestart fra den rojale klubben AS Roma. Hun har dessverre ikke helt klart å slå gjennom i Avaldsnes og har dratt tilbake til Island for å prøve å finne seg en ny klubb».

Det betyr at fire spillere forsvinner.

«Avaldsnes har spilt mange gode kamper, men den store poengfangsten har uteblitt så langt. Vi vil derfor naturligvis forsøke å forsterke troppen. Da gjelder det å finne spillere som kan tilpasses til spillestil og fungere godt i gruppen. Samtidig ønsker vi oss så klart så lokale spillere som mulig, men vi må samtidig sørge for at kvaliteten er til stede», skriver Avaldsnes Elite i en melding om status og overganger.

Som Haugesunds Avis skrev søndag, kommer Haugar-spissen Anna Østrem på lån ut sesongen.

«Vi har også flere spillere på gang fra både Norge og Skandinavia til klubben. Følg med på våre sosiale medier. Vi gleder oss til fortsettelsen!", skriver klubben.

Artikkeltags