Det spøker for Skjolds vintercup – Karmøy Cup nesten fullbooket

PURRER: Daglig leder i Skjold IL, John Inge Ulvøy, har nå purret de lokale klubbene for å få med flere lag i vintercupen.

PURRER: Daglig leder i Skjold IL, John Inge Ulvøy, har nå purret de lokale klubbene for å få med flere lag i vintercupen.

Bare fire herrelag har meldt seg på Skjolds tradisjonsrike vintercup i fotball.

DEL

FOTBALL: – Påmeldingsfristen går ut i dag (onsdag). Og akkurat nå er det ikke grunnlag for å sette i gang cupen, i hvert fall ikke for herrene, sier daglig leder John Inge Ulvøy i Skjold IL.

Fire herrelag er i skrivende stund påmeldt. Det er Stegaberg, Trott, Haugar og arrangørklubben Skjold.

Etter flere år med synkende antall lag, var det i fjor ti herrelag med i cupen som pleier å starte opp med gruppespill i slutten av januar og avsluttes med finale i Grinde en lørdag i mars

– Jeg skal ikke si definitivt hvor mange lag vi må ha med for å sette i gang, men det hadde vært fint med minst åtte, slik at det blir to puljer med minst fire lag, sier Ulvøy.

Han har i dag sendt mail til alle de lokale klubbene i 4. og 5. divisjon og bedt om et svar.

– Jeg tenker at vi tar en endelig opptelling mandag og bestemmer oss da for om vi kjører i gang vintercupen eller ikke. Jeg har ingen forklaring på den labre påmeldingen. Vi kan jo håpe at det skyldes treg oppstart i klubbene etter nyttår, sier Ulvøy.

I fjor vant Skjold cupen etter 2-0 mot Djerv 1919 2 i finalen

Fem damelag har meldt seg på. Det er Tysvær, Skjoldar, Bremnes, Vard og Djerv 1919.

– Her får vi høre med lagene når påmeldingen er gått ut om de ønsker å gå i gang, sier Ulvøy.


Karmøy Cup består

I fjor børstet SK Vedavåg Karmøy støvet av Karmøy Cup for herrelag. Åtte lag deltok over to helger i Storhall Karmøy. Slik ser det ut til å bli i år også.

– Skudenes, Åkra, Kopervik, Nord, Kolnes og Bremnes har meldt sin ankomst til Knapphus Kjøkkensenter Karmøy Cup, i tillegg til Vedavåg. Vi venter på et endelig svar fra Torvastad, forteller sportslig leder i Vedavåg, Geir Harald Skorpe.

Det blir innledende kamper 15. og 16. februar. Lørdag 29. februar spilles finale og plasseringskamper.

I fjor var det gjestene fra Bremnes som stakk av med den største pokalen etter å ha slått Åkra på straffesparkkonkurranse i finalen.

VANT I 2019: Bremnes jubler for seier i finalen i Karmøy Cup i fjor.

VANT I 2019: Bremnes jubler for seier i finalen i Karmøy Cup i fjor. Foto:


Artikkeltags