Gå til sidens hovedinnhold

Klarte ikke å stoppe LSK

Artikkelen er over 3 år gammel

Avaldsnes fikk juling mot LSK i Telenor Arena søndag.

LSK-AVALDSNES 4-0: Avaldsnes var i praksis ikke i nærheten av å få med seg noe fra søndagens kamp mot LSK heller. I de 13 foregående kampene mellom de to lagene, hadde LSK vunnet tolv. Avaldsnes har aldri slått LSK.

Søndag ledet LSK 1-0 til pause, men i stedet for at Avaldsnes kom tilbake og sikret seg poeng ble det stygge sifre. LSK scoret tre ganger etter pause og vant til slutt hele 4-0.

– Klasseforskjellen skal ikke være så stor. Avaldsnes skuffet meg i dag, sa NRKs ekspert Lise Klaveness til TV-seerne.

Sportssjef i Avaldsnes, Lena Tyriberget, var da også skuffet selv:

- Dette ble stygt og vi er ikke fornøyde i det hele tatt. Vi visste det ville bli tøft mot LSK som har funnet vinneroppskriften. Den klarte vi dessverre ikke å knekke.

- Vi må forbedre både forsvars- og angrepsspillet vårt. Vi må også fortsatt tro på det vi driver med, for vi vet at det vil gå opp og ned denne sesongen, sa Tyriberget til NRKs reporter.

Intet gledelig gjensyn med Telenor Arena

Avaldsnes var tilbake i Telenor Arena for første gang siden de tok cupgullet i høst. Denne gangen var det superhelg med hele serierunden i Toppserien spilt i Telenor Arena fordelt på lørdag og søndag.

Forrige sesongs to beste lag, LSK og Avaldsnes møttes i det som var superhelgens siste kamp. Før kampen var det ingen tvil om at det var LSK som var klare favoritter. LSK hadde vunnet alle sine åtte første seriekamper, mens Avaldsnes sto med flere tap enn seire og var på nedre halvdel av tabellen.

LSK ledet da også fullt fortjent 1–0 til pause etter en flott scoring av toppscorer Guro Reiten. Da hadde hjemmelaget allerede brent et par gigantiske sjanser, mens Avaldsnes ikke var nærmere enn et skudd fra Anna Jøsendal fra 16 meter. Muligheten var der for ungjenta fra Odda, men hun traff dårlig med skuddet.

I 2. omgang kom Gaelle Enganamuit inn for Luana en drøy halvtime før slutt, men det var LSK som skulle score og score.

Avaldsnes sin største mulighet i hele kampen kom like før innbyttet da So Hyun Cho la et strålende innlegg i retning Luana. Brasilianeren kastet seg fram for å stupheade ballen i mål, men dessverre for Avaldsnes strøk ballen pannen uten at Luana fikk headet den mot mål.

I stedet scoret LSK tre mål utover i 2. omgang og gjorde resultatet stygt for Avaldsnes.

Avaldsnes sank til 9. plass og er kun ett poeng foran Stabæk på kvalifiseringsplassen (11. plass).

Les også

Veavågen, Brasil og Kamerun i spissen for Avaldsnes

 

Kommentarer til denne saken