Nytt tap for Vard 2: – Vi var rett og slett ikke klare

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vard 2 kom tilbake fra 0-3 borte mot Vaulen, men tapte til slutt 5-3. Dermed ligger Vard-ungguttene fortsatt sist i 4. divisjon avdeling 2 med ett lite poeng på seks kamper.

DEL

FOTBALL: Nyopprykkede Vard 2 har ikke fått noen drømmestart på tilværelsen i 4. divisjon. Borte mot Vaulen tirsdag ble det nok et tap. Hjemmelaget vant til slutt 5-3. Dermed står Vard 2 fortsatt med ett poeng etter seks spilte kamper.

Vaulen ledet 3-0 tidlig, men scoringer fra Adrian Roseth (2) og Johannes Fylkesnes gjorde at Vard utliknet til 3-3. Det hjalp derimot lite. Vaulen scoret to ganger til – og vant til slutt 5-3.

– Vi tapte kampen den første halvtimen. Vi slapp inn tre mål, og kunne fort sluppet inn enda flere. Vi var rett og slett ikke klare når kampen begynte, sier Vard 2-trener Alf Trygve Velde.

– Vi hevet oss det siste kvarteret av 1. omgang, og fikk en scoring. I pausen la vi litt om, og fikk inn både 2-3 og 3-3 tidlig i 2. omgang. Etter det gikk vi litt tomme, og fikk to til i sekken, fortsetter Vard 2-treneren.

Til tross for laber poengfangst har Vard 2-treneren vært fornøyd med mye av det laget har vist så langt denne sesongen.

– Bortsett fra den første halvtimen spiller vi en grei kamp i dag også. Men vi kan ikke ha det sånn at vi ikke møter opp til kamp. Da får vi bank, sier Velde. 

Etter forrige rundes 4-1-tap mot Frøyland, uttalte Velde at lagets største problem var at de ikke scorer nok mål. Tirsdag scoret de tre ganger, men heller ikke det var nok til poeng. 31 innslupne mål på seks kamper tyder på at Vard 2 ikke bare sliter med å score mål, men også å forhindre baklengs.

– Det er ingen tvil om at vi slipper inn for mange mål, nei. I dag slapp vi inn alt for mange lette mål. Det er ikke godt nok, innrømmer Velde. 

Heldigvis for Vard 2 er det flere som sliter med poengfangsten. Vards unggutter har dermed fortsatt god kontakt med lagene foran. Nærbø står i likhet med Vard 2 med ett poeng, mens Lura (2 poeng) og Sola 2 (3 poeng) heller ikke har fått noen drømmestart. Mandag kommer Sola 2 på besøk til Gymnasbane 6. Den kampen bør helst Vard 2 vinne.

KAMPFAKTA:

Vaulen – Vard 2 5-3 (3-1)

4. divisjon avdeling 2

Vaulenbanen

Mål: 1-0 (7), 2-0 (19), 3-0 (22), 3-1 Adrian Roseth (44), 3-2 Johannes Fylkesnes (56), 3-3 Adrian Roseth (57), 4-3 (61), 5-3 (75)

Dommer: Lucian Popa, Austrått Idrettslag

3 poeng: Johannes Fylkesnes

2 poeng: Petter Fredheim

1 poeng: Magnus Valen

Artikkeltags