Samuelsen fikk sjansen for West Ham igjen

SPILTE ANDRE KAMP PÅ RAD: Martin Samuelsen har fått en del spilletid av den nye West Ham-manageren Manuel Pellegrini i de to første treningskampene.

SPILTE ANDRE KAMP PÅ RAD: Martin Samuelsen har fått en del spilletid av den nye West Ham-manageren Manuel Pellegrini i de to første treningskampene. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

... men blir trolig lånt ut, ifølge nettsted.

DEL

FOTBALL: West Ham gjør alt de kan for å ta opp kampen med topp seks (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham) i den engelske Premier League.

Den nye manageren Manuel Pellegrini har allerede hentet Jack Wilshere fra Arsenal og Andrij Jarmolenko fra Borussia Dortmund, og er i ferd med å punge ut nesten en halv milliard kroner for Lazios Felipe Anderson, som er kjent som «en av de raskeste spillerne i verden», ifølge avisa London Evening Standard.

Det betyr at flere unge West Ham-spillere, deriblant Martin Samuelsen, ser ut til å bli lånt ut, skriver nettstedet football.london.com.

Likevel fikk Samuelsen sjansen igjen da «The Hammers» lørdag spilte treningskamp mot League Two-klubben Wycombe Wanderers. Han startet på benken, men kom inn for Robert Snodgrass på kanten et kvarter før slutt.

West Ham vant 1–0 etter scoring av Marko Arnautovic.

Etterpå var den nye manageren mest opptatt av at han fikk «se forskjellige spillere, unge spillere».

– Så jeg tenker at i dag var det samme som den første kampen. Det var en veldig nyttig kamp, sier Pellegrini til klubbens hjemmeside.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken