Sjekk hvilken klubb Samuelsen lånes ut til

SNART KLAR FOR «NY» KLUBB: Martin Samuelsen lånes ut til Peterborough, som kjemper i toppen av engelske League One. Kanskje blir han tungen på vektskålen i opprykkskampen?

SNART KLAR FOR «NY» KLUBB: Martin Samuelsen lånes ut til Peterborough, som kjemper i toppen av engelske League One. Kanskje blir han tungen på vektskålen i opprykkskampen? Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Martin Samuelsen vender tilbake til gamleklubben Peterborough på lån.

DEL

FOTBALL: Det har egentlig vært en dårlig skjult hemmelighet.

For noen dager siden ble det hevdet på Twitter at den engelske League One-klubben Peterborough ville hente tilbake en angrepsspiller på lån, og flere mente å vite at det var Martin Samuelsen, som var på lån forrige sesong.

LES OGSÅ: Martin Samuelsen er Årets fotballtalent

Da Peterborough reddet uavgjort på overtid i kampen mot Coventry nyttårsaften, satt Samuelsen på tribunen og fulgte sine gamle lagkamerater, ifølge Peterborough Today.

Lokalavisen skriver at klubben håper å hente noen nye spillere til kampen mot Scunthorpe 2. januar.

– West Hams Martin Samuelsen er klar til å returnere til klubben på lån. Han så kampen i dag etter å ha trent med førstelaget til The Posh de siste dagene, skriver Peterborough Today.

Klubbens fotballdirektør Barry Fry fridde tidligere i år til West Ham i håp om å beholde Samuelsen, men i stedet ble han lånt ut til Championship-klubben Blackburn.

Det gikk derimot ikke helt som planlagt.

Samuelsen ble lovet spilletid, men avbrøt låneoppholdet i november etter bare to kamper fra start og to innhopp.

Nå vender West Ham-spilleren altså tilbake til gamleklubben Peterborough, som ligger på 7. plass i League One og kjemper om opprykk.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken