Benjamin Karamoko inn – er det Palle eller Skjerve som ryker?

I STUDIO: Ingolf Olsen (t.v.) og programleder Terje Flateby.

I STUDIO: Ingolf Olsen (t.v.) og programleder Terje Flateby.

Artikkelen er over 2 år gammel

FKHs stopperjakt står øverst på agendaen i podkasten denne uka.

DEL

PODKAST: Ingolf Olsen er gjest i den 121. utgaven av podkasten Sporten. I tillegg har vi med oss både Geir-Å. Kristiansen og Odd Kåre Grøttland på telefon fra Spania.

FKH har for tiden besøk av midtstopper Benjamin Karamoko fra St. Etienne. Vi diskuterer selvsagt midtstopperen og ikke minst hvorfor FKH nå ønsker seg en ny stopper. Og hvem skal han i utgangspunktet erstatte? Blir han makkeren til Fredrik Pallesen Knudsen eller Vegard Skjerve?

Dessuten:

  • Hvordan er skadesituasjonen?
  • Hvorfor prioriterer ikke FKH å hente en spiss?
  • Hva skjedde da FKH tapte mot Viking?
  • Hva betyr det at laget sliter i treningskampene?
  • Hvor viktig er det å slå Kristiansund søndag?

Avaldsnes spilte en svak kamp da de tapte 0–2 mot Sandviken på La Manga tirsdag. Vi snakker om kampen og om det er grunn til bekymring før seriestarten om omtrent en måned. I tillegg blir snakker vi om spillere inn, spillestil under ny trener og tanker om den kommende sesongen.

Vi avslutter podkasten med en god dose engelsk fotball, der Martin Samuelsen er et sentralt navn. Dessuten avslører Ingolf Olsen hva han absolutt IKKE drømmer om for Aston Villa i sommer.

Hør podkasten i spilleren under. Den kan også lastes ned i iTunes eller høres i Spotify. Du kan også høre podkasten her.

Artikkeltags