– Hvis det dukker opp en mulighet som gjør at jeg kan sikre meg for livet, så er det verdt det

Uken Podcast

Artikkelen er over 3 år gammel

Alexander Søderlund er ukens gjest i podkasten Sporten.

DEL

PODKAST: Ukens sofa-panel består av Alexander Søderlund og Radio 102s Vidar Levinsen.

En status på Søderlunds karriere tar selvsagt en god bit av podkast-kaka denne gangen, spesielt med tanke på hva som skjer med hans klubbframtid. Spissen har åpnet for et klubbskifte i sommer. Han vil spille mer enn han har gjort i St. Etienne det siste året.

–  Så er det andre faktorer inne i bildet, som begynner å bli viktige. Det er ikke noe som spillere snakker så mye om. Men jeg må bare ærlig. Hvis det dukker opp en mulighet som gjør at jeg kan sikre meg for livet, så er det verdt det, innrømmer 29-åringen.

I podkasten snakker han også om landslagsframtida, hva han tenker om ny trener i St. Etienne og en eventuell retur til FKH. Det blir også Søder-quiz, der du kan vinne et par fotballsko fra Søderlund i størrelse 43. Se podkasten for å få med deg spørsmålet.

Spissbytte?

I tillegg til Søderlund blir det selvsagt en god dose FKH, I tillegg blir det selvsagt en god dose FKH. I forrige podkast sa vi at Viking-kampen var en syretest for FKH-laget. Vi hører med sofaen om laget besto den testen.

Dessuten:

  • Europaliga – hva er forskjellen fra å spille norsk eliteserie?
  • Bør det komme endringer på laget – på tide med spissbytte?
  • Haris Hajradinovic og Liban Abdi. Er det plass til begge i FKH-elleveren?

Det blir som vanlig full runde med Avaldsnes, Vard, 3. og 4. divisjon, og kåringer av både rundens spiller, rundens skrell og rundens smell.

Se podkasten i videovinduet over, hør den i spilleren under eller last ned i iTunes. Podkasten kan også høres her.

Artikkeltags