Overskudd i Falkeid og Stegaberg

TRÅR TIL FOR FKH: Falkeid IL, her ved daglig leder Mikael Benjamin Myklebust, fortsetter samarbeidet sitt med FKH, her ved arrangementsansvarlig Tina Røvær.

TRÅR TIL FOR FKH: Falkeid IL, her ved daglig leder Mikael Benjamin Myklebust, fortsetter samarbeidet sitt med FKH, her ved arrangementsansvarlig Tina Røvær.

Artikkelen er over 2 år gammel

... mens Skjold tapte penger.

DEL

ØKONOMI: Som Haugesunds Avis skrev tidligere denne uken, har flere lokale idrettslag i både Haugesund og Karmøy presentert overskudd på sine årsmøter.

– Falkeid IL gjorde det også godt i 2017, minner klubbens daglige leder Mikael Benjamin Myklebust om i en e-post til Haugesunds Avis.

Han forteller at Falkeid IL fikk et overskudd på 239.644 kroner – med en omsetning på 3,1 millioner kroner.

Samtidig fortsetter idrettslaget samarbeidet sitt med FKH.

«Falkeid IL leverer bemanning til kiosker, billettskanning, serveringspersonale i SuperVip, følger opp maskoter og ballgutter og har andre forefallende oppgaver i forbindelse med FK Haugesund sine hjemmekamper», skriver fkh.no.

Nytt av året er at idrettslaget også «blir sterkt involvert i forberedelser og avvikling av familiearrangementet FanZone som blir arrangert foran åtte hjemmekamper i 2018».

Men det er ikke bare Falkeid IL som gjør det godt i Tysvær.

Stegaberg IL har ikke årsmøte før i neste uke, men i årsregnskapet står det at idrettslaget fikk et overskudd på 101.500 kroner i fjor.

Skjold IL gikk derimot med «et svakt underskudd på 478 kroner», heter det i årsmeldingen.

Underskuddet forklares blant annet med større utgifter på vedlikehold, lavere sponsorinntekter og mindre medlemmer.

Artikkeltags