Blir det fest uten Kiss - og hvem bør erstatte ham mot Brann?

Ukens podcast

Artikkelen er over 3 år gammel

I ukens podkast ser vi fram mot lørdagens fotballfest mellom FKH og Brann.

DEL

HAUGESUND: Det går mot et fullpakket Haugesund stadion når FKH tar imot Brann lørdag kveld. Det er selvsagt en stor snakkis i ukens utgave av podkasten Sporten. Et viktig tema er hvem som skal erstatte viktige Filip Kiss, som er suspendert mot Brann. Og podkasten har selvsagt svaret.

I tillegg til å se fram mot Brann-kampen, tar vi også et steg tilbake og drar igjennom det viktigste fra det som skjedde borte mot Lillestrøm sist lørdag.

Dessuten:

  • William Troost-Ekong er tilbake. Betyr det 3-5-2 igjen?
  • Bør Agdestein settes ut etter kontraktsbråket?
  • Var det rett å gi ny kontrakt til Tor Arne Andreassen?
  • Bør David Myrestam gis ny avtale?
  • Hva skjer med Nemanja Tubic og Roy Miljeteig?

Mye mer...

Men det blir selvsagt mer enn FKH i ukens podkastepisode. Avaldsnes spiller Champions League-kvalik i Finland og vi diskuterer mulighetene for avansement. Vard skal ut i viktig lokaloppgjør borte mot Stord fredag og bør ha poeng i kampen om å overleve i 2. divisjon.

Vi er selvsagt også innom både 3., 4. divisjon og våre lokale helter Martin Samuelsen, Håvard Nordtveit og Alexander Søderlund, før vi avslutter med litt golf og engelsk fotball.

Du kan se podkasten i videovinduet. Den kan også høres i spilleren under, lastes ned i iTunes (søk etter Sporten) eller høres her.

Artikkeltags