Forberedt på tøff bortekamp: - Vi skal kjempe om opprykk

SCORER HAN I DRAMMEN? Erling Flotve Myklebust er Vards førstevalg som spiss i år.

SCORER HAN I DRAMMEN? Erling Flotve Myklebust er Vards førstevalg som spiss i år. Foto:

Vard-trener Kolbjørn Fosen er forberedt på en meget tøff serieåpning i Drammen søndag. Kampen mot Strømsgodset 2 kan du se direkte på h-avis.no klokken 15.00.

DEL

FOTBALL: Vard fikk utlevert Strømsgodset 2 på Marienlyst stadion i sin første kamp i årets 3. divisjon. Der må du jobbe hardt for poengene. I fjor vant Strømsgodset-rekruttene ni av 13 hjemmekamper. De scoret 46 mål på de 13 kampene, flest i avdelingen. Og de endte på 4. plass.

– Du vet aldri helt hvordan 2-lagene stiller. Men vi er forberedt på at vi møter et meget godt og spillende hjemmelag. Selv er vi klar og gleder oss til å komme i gang, sier Vard-trener Kolbjørn Fosen.

SE KAMPEN DIREKTE PÅ H-AVIS.NO SØNDAG 15.00

Laget hans har imponert i treningskampene og er tippet blant de tre beste i avdelingen. Haugesunds Avis tror Vard blir nummer to, bak Lysekloster.

– Det kan være et realistisk tips. Får vi flyt, så er vi gode nok til å henge med i toppen. Og vi har et mål om å være der oppe og kjempe om opprykksplassen, sier Fosen.

Bortsett fra en skadet Martin Nordtveit, kan Fosen velge fra øverste hylle i serieåpningen.

Det betyr at Vard trolig stiller med disse elleve mot Strømsgodset 2 (4-3-3): Thomas Kinn – Arent-Emil Hauge, Morgan Karlsen, Raymond Skjelde, Arne Bjordal – Robert Kling, Jesper Andreasson, Roy Miljeteig – Stian Barane, Erling F. Myklebust, Daniel Aarås.


Artikkeltags