Fra Djerv 1919 til Vard

KLAR FOR VARD: Fredrik Deilkås, her i aksjon mot Kopervik forrige sesong.

KLAR FOR VARD: Fredrik Deilkås, her i aksjon mot Kopervik forrige sesong. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredrik Deilkås er tilbake i Vard.

DEL

FOTBALL: Flankespilleren var i Vard i flere sesonger etter at han ikke slo igjennom i FKH. I 2017 spilte han for Djerv 1919. Men nå er Deilkås tilbake i rødt.

- Vi er veldig fornøyd med å få Fredrik tilbake, sier Vard-trener Knut Foldøy som takker Djerv 1919 for at overgangen ble en realitet.

- Vi har hatt en veldig god og konstruktiv dialog om Fredrik, sier Foldøy.

Deilkås, som er fra Sand i Ryfylke, blir en av fire flankespillere i Vard-troppen. Han skal sammen med Andreas Ulland Andersen, Jørgen Voilås (også ny fra Djerv 1919) og Preben Fauskanger kjempe om to plasser i Foldøys 4-3-3-formasjon.

- Vi har mistet Jonas Tungeland til Stord. Da trengte vi en spiller med litt rutine. Fredrik har spilt 90 kamper for Vard. Jeg er veldig fornøyd med å få ham inn som erstatter for Tungeland, sier Foldøy.

TILBAKE I RØDT: Fredrik Deilkås

TILBAKE I RØDT: Fredrik Deilkås Foto:

Har plass til en spiss

Han ønsker seg fortsatt en angriper til i stallen før seriestart. En som kan utfordre Mats Kvalvågnes om rollen som midtspiss.

- Vi har en plass til den rette spilleren, sier den ferske Vard-treneren.

Oddbjørn Skartun trener fortsatt med Vard, men det er ennå ikke klart hvor den gode spissen skal spille i 2018-sesongen.

- I tillegg ønsker jeg meg en venstreback som kan utfordre Arne Bjordal. Etter at Mikal Hindal ble skadet, hadde vi trengt bedre dekning på den plassen. Men trolig får vi ikke det til, sier Foldøy.

Vards neste treningskamp er borte mot Bryne lørdag.

- Bryne er trolig det beste laget i vår avdeling i 2. divisjon. Det blir en skikkelig test for oss, sier Knut Foldøy som har brukt tid på å drille laget sitt defensivt de to siste ukene.

Vard serieåpner hjemme mot Brattvåg 15. april.

Husk ukens podkast

 

Artikkeltags