FOTBALL: Det melder spissen selv på Twitter.

- Takk til Vard for to og en halv sesong. Jeg føler meg heldig som har fått jobbe med så flotte folk, skriver Sumareh blant annet.

Kommende sesong skal 25-åringen spille for Egersund. Det melder klubben på sin Facebook-side. Dermed skal Sumareh prøve å score mot Vard i 2. divisjon i 2017.

Bob Sumareh kom til Vard fra Kopervik i juni 2014. Han ble en umiddelbar suksess og scoret ti mål på 17 kamper i 2. divisjon.

Året etter gikk det enda bedre. På sin første hele sesong i Vard dannet han er farlig radarpar med Roy Miljeteig og satte inn 16 scoringer på 25 kamper

I hans siste sesong i Vard-drakt gikk det litt tråere. Likevel scoret Sumareh ni mål på sine 22 kamper da Vard fornyet kontrakten i 2. divisjon under Kjell Sture Jensens ledelse.

25-åringens kontrakt med Vard gikk ut etter 2016-sesongen. Han har forsøkt seg i Bryne, men endte noe overraskende opp i Egersund.

Vard er på sin side på spillerjakt. Torsdag ble det kjent at Erling Flotve Myklebust kan bli Sumarehs erstatter i Vard. Han er aktuell for utlån fra fra FKH, i likhet med Robert Kling og Arent-Emil Hauge.

Les også: FKH ønsker å leie ut fire unggutter – tre av dem kan havne i Vard