Undheim klar for Djerv 1919

TILBAKE I GULT OG BLÅTT: Tom Undheim er en solid forsterkning for nyopprykkede Djerv 1919.

TILBAKE I GULT OG BLÅTT: Tom Undheim er en solid forsterkning for nyopprykkede Djerv 1919. Foto:

Tom Undheim er nå formelt klar for Djerv 1919. Han har signert 2-årig proffkontrakt med klubben.

DEL

FOTBALL: Den 23 år gamle midtbanespilleren er dermed tilbake i moderklubben etter en periode i FKHs rekruttstall og fem sesonger i 2. divisjon med Vard.

Undheim hadde amatørkontrakt med Vard ut 2019-sesongen. Og Vard ønsket ikke å slippe Undheim til byrivalen som kommende sesong spiller i samme divisjon. Rødtrøyene har i løpet av høsten og vinteren mistet flere av sine beste midtbanespillere, som Thore Pedersen og Andreas Ulland Andersen.

Men Undheim ønsket seg til Djerv 1919 og takket for seg i Vard før jul.

– Jeg er en «gulgytt». Når Djerv 1919 og Vard nå spiller i samme divisjon, er det naturlig å gå tilbake til Djerv 1919, sa Undheim til Haugesunds Avis i desember.

Nå har altså Djerv 1919 valgt å signere proffkontrakt med Undheim. Den trumfer amatørkontrakten med Vard, og 23-åringen kan nå trene for fullt med sine nye lagkamerater.

– Godt å få det avklart. Det skal bli bra å komme skikkelig i gang. Djerv 1919 er nyopprykket i 3. divisjon og får en tøff sesong. Men det blir kjekt. Vi har gode forutsetninger for å lykkes med en ung, spennende og sulten tropp, sier Undheim.

– Gleder du deg spesielt til kampene mot Vard?

– Nei, for meg blir det vanlige kamper. Men det blir jo forhåpentlig kamper med en fin ramme, sier Tom Undheim.

Han blir den andre spilleren som går fra Vard til Djerv 1919 denne vinteren. Fra før har Fredrik Deilkås signert for de gule og blå.

Djerv 1919 skriver dette på Facebook i dag:

JUBEL I DJERVLEIREN
Tom Undheim, ein ekta «gulgytt», er tilbake klar for å bidra for moderklubben i 3. Divisjon. Tom begynte i klubben som 6 åring, debuterte på A-laget som 14 åring i 3 divisjon, gikk til FKH som 15/16 åring i 2011. Etter 3,5 år i FKH og 5 år i Vard er det stor glede for oss i klubben å ønske Tom velkommen tilbake.

Artikkeltags