Strålende fornøyde med debuten

VANT I DEBUTEN: Åkra Idrettslag sitt lag i Gullserien i håndball. Fra venstre: Monica E. Stava, Lars Petter Ånensen, Olav Andre Hansen, Henning Dalsvåg, Line Tangen, Amalie Stava, Lise Olsen og Monica Lund. Ikke til stede: Mona Holum.

VANT I DEBUTEN: Åkra Idrettslag sitt lag i Gullserien i håndball. Fra venstre: Monica E. Stava, Lars Petter Ånensen, Olav Andre Hansen, Henning Dalsvåg, Line Tangen, Amalie Stava, Lise Olsen og Monica Lund. Ikke til stede: Mona Holum. Foto:

Åkra Idrettslag har nylig startet med et lag i Gullserien. Både spillere og trener sier seg veldig fornøyde med debuten.

DEL

HÅNDBALL: I august startet Åkra IL med håndball for mennesker med nedsatt funksjon. I forrige måned reiste laget til Stavanger for å spille sine første seriekamper.

- Vi hadde en liten prøveperiode i mai/juni for å se om det var interesse for dette. Da hadde vi en avtale med Karmøy Special Olympic og Jan Olav Sørli, om å trene i deres treningstid. Det var bra oppslutning på de fire treningene vi hadde da, og vi valgte derfor å starte opp med treninger fra slutten av august.

- I Hundvåghallen nå i oktober spilte vi to kamper. Det ble også to seire og vi er veldig fornøyde. Spillerne jobbet bra, hadde gode skudd og keeperen vår hadde flotte redninger. En kjekk dag der vi møtte andre lag og andre spillere, forteller Monica Ekerhovd Stava.

Trener på Vea

Hun er sammen med Line Tangen, Sissel Bårdsen og Lise Olsen trenere for laget.

- Det er både viktig og kjekt å være flere på både trening og kamp. Vi tilhører Åkra Idrettslag, men trener i Storhall Karmøy på Vea hver tirsdag fram til den nye hallen på Åkra er klar.

- I tillegg til oss har også Kolnes håndballag i denne serien.


Artikkeltags