Amedia sikret seg håndballrettigheter

Kristiansand  20180505.
Fra første finalekamp i i EHF-cupen, i håndball for damer mellom Vipers Kristiansand og SCM Craiova fra Romania. Trener Kenneth Gabrielsen prepper sine kvinner i en timeout. 
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Kristiansand 20180505. Fra første finalekamp i i EHF-cupen, i håndball for damer mellom Vipers Kristiansand og SCM Craiova fra Romania. Trener Kenneth Gabrielsen prepper sine kvinner i en timeout. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Amedias aviser og mediehus, inkludert Haugesunds Avis, har sikret seg retten til å vise kamper fra eliteserien i håndball for kvinner og menn.

DEL

SPORT: Avtalen mellom Amedia, Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball ble offentliggjort tirsdag.

Generalsekretær Erik Langerud i Norges Håndballforbund sier i en pressemelding at avtalen med mediekonsernet er viktig for norsk håndball.

– Dette er en stor dag. Med Amedia på laget vil vi øke både oppmerksomheten og engasjementet gjennom bred distribusjon i landets lokalaviser. Samtidig vil Nettavisen bidra til riksdekkende oppmerksomhet. Amedia er en perfekt partner, og vil i enda større grad øke interessen for norsk håndball med et lokalt preg, sier Langerud.

Amedias aviser og mediehus skal overføre minst 260 kamper fra øverste nivå, samt produsere og sende en rekke kamper fra 1. og 2. divisjon håndball.

Amedias konsernsjef Are Stokstad er glad for avtalen.

– Avtalen betyr at våre medier nå blir sentrale møteplasser for håndballinteresserte nordmenn, og at håndballklubbene får økt oppmerksomhet og spredning, sier han.

Avtalen med Norges Håndballforbund har en varighet på fire år.

Artikkeltags