– Må vise stabilitet og karakter

SCORET TRE: Mads Møllenberg scoret tre mål da HHK tapte 29–21 for Herulf Moss i seriestarten i herrenes 1. divisjon.ARKIVFOTO: GRETHE NYGAARD

SCORET TRE: Mads Møllenberg scoret tre mål da HHK tapte 29–21 for Herulf Moss i seriestarten i herrenes 1. divisjon.ARKIVFOTO: GRETHE NYGAARD

HHK fikk en lei start på sesongen da de tapte med åtte mål for Herulf Moss.

DEL

HÅNDBALL: – Vi er for ustabile i det vi holder på med. Sporadisk er det bra, men det blir kun momentvis, kommenterer HHK-trener Andreas Justesen etter 21–29 i Moss i seriestarten.

Herluf Moss gikk fra 2–2 til 5-2, og etter det lå de foran i målprotokollen kampen ut.

– Vi liker å spille fysisk, men i dag ble vi straffet med sju tominuttere, mens Herulf Moss kun hadde to. Det er ingen unnskyldning, men det er vanskelig når vi spiller så mye i undertall, fastslår Justesen.

Han trekker fram nykommer Tormod Hodne som den mest positive av sitt lags spillere søndag.

– Vår nye unggutt kom inn og tok ansvar. Det er positivt, sier Justesen.

Neste kamp for HHK er allerede onsdag. Da kommer Viking TIF på besøk til Sysco Arena i Tysvær.

– Det kan være fint å få en kamp ganske fort etter en dårlig kamp, men det betyr også at vi har dårlig tid. Men vi vil revansjere oss. På onsdag må vi vise mer stabilitet og karakter, understreker trener Andreas Justesen.

HHKs målscorere: Olli-Pekka Korpimäki 6, Jon Robertsen 4, Ian Seistrup 4, Mads Møllenberg 3, Tormod Hodne 2 og Johnny Landberg 2.

Artikkeltags