Trippel signeringsfest for Nord

TIL NORD: Christian Lillenes Spanne.

TIL NORD: Christian Lillenes Spanne. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Christian Lillenes Spanne er tilbake i moderklubben Nord.

DEL

HÅNDBALL: Den tidligere HHK- og Drammen-spilleren vender tilbake til Nord etter 16 år på toppnivå.

– Det er med stor glede og stolthet at vi kan meddele at Christian Lillenes Spanne er tilbake i moderklubben, skriver Nord i en pressemelding.

Spanne skal ha en rolle i trenerteamet rundt dame- og juniorlaget. Han skal også bidra skal også bidra som sportslig rådgiver for håndballstyret og mentor for spillere.

I tillegg til HHK og Drammen har Spanne også spilt for Stord og polske Wisla Plock. Han har 45 U-landskamper og 39 A-landskamper for Norge. Spanne var også på ønskelista til HHK, men ga beskjed om at det var uaktuelt.

FORTSETTER SOM TRENER FOR DAMELAGET: Sven Paul Matland.

FORTSETTER SOM TRENER FOR DAMELAGET: Sven Paul Matland. Foto:

I tillegg til signeringen av Spanne har også Sven Paul Matland forlenget kontrakten som hovedtrener for SK Nords damelag. Matland har bakgrunn fra både HHK og Avaldsnes.

HHK-profil til Nord

De to signeringene kommer kort tid etter at Nord også sikret seg HHKs Olli-Pekka Korpimäki som trener i klubbens ungdomsavdeling.

– Vi er svært glade for å kunne meddele at HHKs Olli-Pekka Korpimäki har takket ja til å bli trener i ungdomsavdelingen vår, der han skal kjøre to ukentlige treninger etter skoletid kommende sesong, skriver Nord.

BLIR TRENER I UNGDOMSAVDELIGNEN: Olli-Pekka Korpimäki.

BLIR TRENER I UNGDOMSAVDELIGNEN: Olli-Pekka Korpimäki. Foto:

Korpimäki har 30 landskamper for Finland og spilte i den finske ligaen i perioden 2006-2014, der han scoret ca. 800 mål og ble finsk mester i 2006. Han har spilt ca. 70 kamper for HHK siden 2014 og scoret 400 mål. I 2015-2016-sesongen scoret han 170 mål på 21 kamper og ble dermed toppscorer i norsk 1. divisjon.

– Olli-Pekka kjenner mange av spillerne våre fra før fra Norheim skole, der han jobber som lærer, og blir en viktig tilvekst for klubben, skriver Nord.

Artikkeltags