– Heldigvis ingen reprise fra i fjor

NY SUKSESS: 419 deltakere stilte til start i Aibelsprinten. Tedros Haile og Kristine Lande Dommersnes stakk av med seieren i herre- og dameklassen.

NY SUKSESS: 419 deltakere stilte til start i Aibelsprinten. Tedros Haile og Kristine Lande Dommersnes stakk av med seieren i herre- og dameklassen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I fjor falt en deltaker om. Det unngikk Aibelsprinten i år, som ble vunnet av en ansatt.

DEL

MOSJON: Det ble som vanlig en suksess i år også, sier Roar Jørgensen.

Han er pressekontakt i Aibelsprinten, som lørdag gikk av stabelen for 27. gang. Det tradisjonsrike mosjonsløpet (5 km lang), som har både start og mål på Aibels anlegg på Risøy, greide å samle 419 deltakere, 14 mer enn i fjor.

Vi i friidrettsgruppen hos Aibel er svært fornøyd med både antall deltakere og gjennomføringen av selve arrangementet, sier Jørgensen, vel vitende om det som skjedde i fjor.

God beredskap

Da falt nemlig en deltaker om.

Det var heldigvis ikke en reprise fra i fjor, sier Jørgensen, og tenker på da en løpende hjertelege kom til unnsetning.

Han forteller om god støtte fra industrivernet i Aibel, som var utplassert i hele løypa med beredskapsbil og ATV-er, samt brannbil med kvalifisert personell.

I år stilte vi også med en dame fra industrivernet som løp med VHF, sier Jørgensen.

Politikerduell

Det var en ansatt hos Aibel, Tedros Haile, som vant herreklassen på 15.36, to sekunder foran Arne Kalland-Olsen.

I dameklassen var Kristine Lande Dommersnes suveren, og gikk til topps på 17.35.

Pressekontakten forteller to sporty politikere også stilte til start i Aibelsprinten: De to ordførerkandidatene Arne-Christian Mohn (Ap) og Harald Larssen Lønning (H).

Selv om det ble poengtert over høyttalerne at dette ikke var en «politisk valg/løpe-innspurt», så vant Larssen Lønning (26.44) duellen mot Mohn (29.54).

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken