Litt forsinket, men fredag åpner ny flerbrukshall

NÆRMER SEG: Hallsjef Kjell Olav Nuntun gleder seg til å åpne dørene til Kuleisen.

NÆRMER SEG: Hallsjef Kjell Olav Nuntun gleder seg til å åpne dørene til Kuleisen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Selv om det fortsatt gjenstår litt arbeid på Kuleisen, ønsker hallsjefen å komme i gang. Det er nemlig bare noen uker til curling-NM skal arrangeres i Haugesund.

DEL

ANLEGG: Fredag blir det offisiell åpning av Kuleisen, skriver Haugesund Pistol- & Curling Hall (HPC) AS i en pressemelding.

Den nye flerbrukshallen til Haugesund Pistolklubb og Haugesund Curlingklubb skulle egentlig ha vært ferdig for lengst, men hallsjef Kjell Olav Nuntun bekrefter forsinkelser.

– I et nytt bygg under oppbygning, så vil det av og til komme forsinkelser på grunn av gjenstående arbeid, byggevarer som ikke er mottatt i tide til montering og så videre. Det har skjedd også her, sier Nuntun til Haugesunds Avis.

Han bekrefter også at alt trolig ikke blir helt ferdig til åpningen.

– Det gjenstår mulig noen få forhold også når denne uka er over, men vi har noenlunde kontroll og det påvirker lite av driften vi skal ha der på sikt, sier Nuntun, og nevner blant annet elektroniske skyteskiver og skivevendere.

Hallsjefen er klar på følgende:

– Tiden kommer til oss, den går ikke fra oss.

SLIK SKAL DET BLI: Kuleisen blir det nyeste tilskuddet til Haugesund idrettspark.

SLIK SKAL DET BLI: Kuleisen blir det nyeste tilskuddet til Haugesund idrettspark. Foto:

Det viktigste for Kuleisen er uansett å få «testet ut og perfeksjonert» isflaten som tross alt skal brukes til curling-NM i Haugesund 8.–10. februar.

– Uavhengig av de forhold som gjenstår, ønsker vi nå å få åpningen slik at vi kommer i gang for idrett og befolkningen på Haugalandet, sier Nuntin.

Huset med det rare i

  • Kuleisen, eller Haugesund pistol- og curlinghall, består av to etasjer på 1.600 kvadratmeter hver.
  • I 1. etasje ligger skytebaner (en på 50 meter med opptil 12 baner, en på 25 meter med opptil 24 baner og 70 standplasser til luftpistol med mulighet til 140 standplasser ved bruk av begge etasjer), garderober, møterom og klubbrom.
  • I 2. etasje finnes hovedinngangen, curlingbaner (fire fullskala baner), klubbrom, møterom, selskapslokale og kafé «med toppmoderne audiovisuelle fasiliteter, distriktets beste WIFI og panoramavinduer inn mot curlingbanene».
  • Flerbrukshallen er i sin helhet finansiert gjennom dugnadsarbeid av de to klubbene, spillemidler, ulike tilskudd, sponsorer, egenkapital og lån.

Bardisk_Kafe (2).jpg

Artikkeltags