Fra seier til surt tap

KORTVARIG GLEDE: Haugesund Seagulls var høyt oppe etter en etterlengtet seier, men kom fort ned på bakken igjen.

KORTVARIG GLEDE: Haugesund Seagulls var høyt oppe etter en etterlengtet seier, men kom fort ned på bakken igjen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Haugesund Seagulls med både seier og tap i dobbeltkampen mot Jutul i helga.

DEL

ISHOCKEY: «Endelig en seier igjen, og godt å få den på hjemmebane! Bortsett fra korte sekvenser, styrte vi kampen fra start til slutt», skrev Haugesund Seagulls på sin Facebook-side lørdag etter 8-4-seieren over Jutul.

Dermed var forventningene store til kampen dagen etter. Dessverre endte det med et knepent 6-5-tap.

«Gleden var kortvarig denne helgen, med gårsdagens seier og et surt tap i dag. Jutul var gode, det skal de ha. Men det tok dessverre hele 38 minutter før Seagulls begynte å spille hockey. Sløvt forsvarsspill har kostet oss mange mål imot denne sesongen, det fortsatte vi med i dag», skriver Seagulls, før det hele avsluttes med følgende:

«Selv om nivået i norsk 2. divisjon aldri har vært høyere, kan vi ikke være fornøyde med å avgi 6 av 12 poeng til laget nederst på tabellen. Skuffelsen skal få lov å svirre litt i skrivende stund. Når skuffelse blir til sinne, våkner dyret i hver en ismåke, og den kraften skal vi bygge på de kommende ukene. Sinne skal omgjøres til revansjelyst og hardt arbeid på trening skal sørge for at vi nok en gang biter godt fra oss når opprykkskandidaten Storhamar 2 kommer på besøk».

Artikkeltags