Seagulls-trener reiser hjem

HAR FÅTT NY JOBB: André Bøen Eriksen har vært assisterende trener i Haugesund Seagulls, men nå reiser han hjem til Østlandet.

HAR FÅTT NY JOBB: André Bøen Eriksen har vært assisterende trener i Haugesund Seagulls, men nå reiser han hjem til Østlandet. Foto:

- Jeg har fått en jobbmulighet som jeg ikke kan si nei til, sier assisterende trener André Bøen Eriksen om hvorfor han nå forlater Haugesund Seagulls.

DEL

ISHOCKEY: I en pressemelding onsdag skriver Haugesund Seagulls at assisterende trener André Bøen Eriksen forlater klubben.

– Jeg har fått en jobbmulighet hjemme på Østlandet som jeg ikke kan si nei til, selv om det er trist å forlate engasjementet i klubben på nåværende tidspunkt, sier Bøen Eriksen i pressemeldingen.

Den tidligere spilleren har vært i Seagulls siden 2016.

– Det er beklagelig at André reiser nå, men jeg er også glad på hans vegne for mulighetene han har fått hjemme og jeg forstår hans beslutning. Det er samtidig en glede å kunne annonsere at Eeli Parviainen har takket ja til å overta Andrés rolle som assisterende trener, og jeg er veldig trygg på at Eeli vil gjøre en meget god innsats for A-laget, sier styreleder Kim Kjosnes i pressemeldingen.

Parviainen kom til Seagulls i 2018, og har den siste tiden hatt ansvaret for bredden i klubben, ifølge pressemeldingen. Det vil han fortsette med, i tillegg til rollen som assisterende trener.

– Det er alltid leit å se nøkkelpersoner forlate klubben, men samtidig må vi nå fokusere inn mot to viktige kamper hjemme mot Gjøvik allerede førstkommende helg. Vi skal fortsette den harde jobben som allerede er starta, sier Parviainen, som nå skal lede Seagulls sammen med spillende trener Henri Sandvik.

SE KAMPEN LØRDAG HER FRA KL. 17.00

SE KAMPEN SØNDAG HER FRA KL. 14.00

Artikkeltags