Tap for Vard i siste treningskamp

VARD-TRENER: Knut Erik Folland. Foto: Grethe Nygaard

VARD-TRENER: Knut Erik Folland. Foto: Grethe Nygaard

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Siste treningskamp før seriestart er nå over for Vard. Kampen endte 1-0 til Fyllingsdalen.

DEL

FOTBALL: Knut Erik Folland, og hans mannskap spilte i dag sin siste treningskamp mot Fyllingsdalen. Etter mye jevnt spill var det en kontroversiell dommeravgjørelse helt på tampen av kampen, som bikket kampen i Fyllingsdalens favør.

- Det er forferdelig surt å tape kampen på et straffespark vi får i mot oss i siste spilleminutt. Vi mener straffen ikke skulle blitt dømt, og dommeren sier også etter kampen at han selv er usikker, sier Vard-trener Knut Erik Folland skuffet over telefon etter kampslutt.

Likevel har Vard-treneren mye positivt å si om laget sitt etter tapet.

- Vi spiller en bra fotballkamp. Vi skaper ikke veldig mange sjanser, men nok til å egentlig kunne avgjøre kampen. Vi fikk også brukt nye spillere som viser at de er villige til å kjempe om en plass på laget i kommende seriekamper fremover.

For det er kun en uke igjen til sesongstart for Vard, og Folland og guttene hans er meget klare for bortekampen mot Flekkerøy søndag 18. april.

- Nå brenner vi for å komme i gang. Det er mange unge som har tatt steg i vinter, så vi føler oss  klare hele gjengen og gleder oss, avslutter Folland.

Artikkeltags