Tapte «livsviktig» kamp

TOPPSCORER: Johannes Grindhaug var mestscorende for HHK i lørdagens bunnoppgjør mot Øyestad. Grindhaug scoret ti av HHKs mål i 27-29-tapet. ARKIVFOTO

TOPPSCORER: Johannes Grindhaug var mestscorende for HHK i lørdagens bunnoppgjør mot Øyestad. Grindhaug scoret ti av HHKs mål i 27-29-tapet. ARKIVFOTO

Det var kampen HHK skulle vinne, men tabelljumbo Øyestad reiste hjem fra Haugalandet med to poeng i sekken.

DEL

HÅNDBALL: I den første av tre svært viktige hjemmekamper i november, ble det tap for HHK 27–29 hjemme mot Øyestad lørdag. Dermed er HHK tilbake på sisteplass på 2. divisjonstabellen.

HHK har tapt alle sine sju seriekamper denne sesongen, men på grunn av en registreringsfeil hos Nærbø 2 fikk HHK poengene fra det oppgjøret.

Lørdag møtte HHK Øyestad i Steinsvik Arena. Øyestad sto med null poeng etter åtte kamper, men lyktes med å ta sine første poeng for sesongen da de slo HHK 29-27. Stillingen var pause var 16-14 til Øyestad.

Sist på grunn av innbyrdes oppgjør

Dermed byttet lagene plass på tabellen. Øyestad er nå nest sist med sine to poeng på ni kamper, mens HHK er sist med to poeng på sju kamper. Øyestad er foran HHK på tabellen på grunn av seier i innbyrdes oppgjør. Opp til ØIF Arendal Elite 2 over nedrykksstreken er det tre poeng. Det er nettopp ØIF Arendal Elite 2 som er motstander i neste serierunde.

HHK-trener Olafur Gislason fortalte tidligere måneden Haugesunds Avis at de tre hjemmekampene laget har nå i november er livsviktige. I tillegg til Øyestad og ØIF Arendal Elite 2 (16/11), skal HHK også spille hjemme mot Urædd (24/11). Deretter venter tre tøffe bortekamper i desember.

Unggutten Johannes Grindhaug var toppscorer for HHK med ti mål.

Artikkeltags