– Vi er litt tynne

HHK-trener Andreas Justesen.

HHK-trener Andreas Justesen. Foto:

Av

Haugaland Håndball tapte med åtte mål borte mot Herulf Moss i serieåpningen i 1. divisjon søndag. Onsdag er det klart for sesongens første hjemmekamp i Sysco Arena. Motstander er Viking TIF fra Bergen.

DEL

TYSVÆR: – Oppladningen til bortekampen i Moss var ikke den beste. Vi sto opp klokken 04.50 søndag morgen, kjørte i biler over til Østlandet og spiste på bensinstasjoner på veien. Det er ingen unnskyldning, mer en forklaring, sier Justesen.

Han varsler et revansjesugent HHK før første hjemmekamp, og håper på godt oppmøte.

– Selvfølgelig er publikum viktig. De er på mange måter vår åttende mann på banene og bidrar til å legge trøkk både på motstanderen og på dommeravgjørelser når det drar seg til.

Justesen er usikker på hva laget kan levere i årets 1. divisjon. HHK har mistet en del spillere og, ifølge Justesen, hatt litt uflaks på overgangsmarkedet. Han er imidlertid glad for at storscorer Olli-Pekka Korpimäki, som var skadet hele fjorårssesongen, er tilbake. I tillegg er danske Ian Seistrup med og bidrar, selv om han i utgangspunktet har gitt seg.

Er stallen rett og slett litt sårbar?

– Det vil jeg si. Vi er litt tynne. Det skal ikke mer til enn et par skader før vi sliter, sier Justesen, som av den grunn ikke har gått ut med noen målsetting for sesongen.

For HHK i år handler det om å ta en kamp av gangen.

– Vi er uforutsigbare, om en vil være positiv. Ustabile om en vil være negativ, sier Justesen.

HØR HELE INTERVJUET MED HHK-TRENEREN HER

HHK – Viking TIF har avkast kl. 19.00 onsdag kveld.

Artikkeltags