HÅNDBALL:  Med 40-22 tap mot Follo ligger HHK fortsatt tre poeng bak Sandefjord som i dag ligger på kvalifiseringsplass. Med tre kamper igjen å spille begynner det å se mørkt ut for HHK med tanke på fornyet kontrakt i eliteserien. HHK ligger nå helt sist på tabellen. Trøsten er at de møter nedrykksrivalene Bodø og Sandefjord hjemme i innspurten

Mot Follo hang HHK med i ca ti minutter før hjemmelaget sa takk og farvel.

 HØR OGSÅ: KRISTER LINDGREN OG FREDRIK UTENGEN OM KAMPEN

- Denne kampen må vi bare skite i. Når vi ikke har verktøyet så klarer vi ikke å ta poeng, sa trener Krister Lindgren til Radio 102.

- Vi må få to tre av de skadde spillerne på beina til neste kamp. Vinner vi mot Bodø så er det fortsatt håp, sier svensken.

Fredrik Utengen var HHKs bestemann mot Bodø. Også han var langt nede etter tapet.

- Vi henger ikke sammen. Vi taper kampen i 1. omgang når vi spiller så dårlig forsvar, sa unggutten til Radio 102 like etter kampslutt.

 

Lite hjelp fra Stord

 Stord kunne gitt HHK en hjelpende hånd med seier i Bodø. I stedet ble det 30-27 tap for Bjarte Salomonsens menn. Stord har kun tatt fem av seksten mulige poeng i 2010, og står i fare for å rote bort slutts

pillplassen om de ikke skjerper seg i de tre siste kampene. Om tre uker tar Stord imot HHK på hjemmebane.

Da kan de sette den siste spikeren i HHK-kista og sende dem ned i 1. divisjon. Taper HHK hjemme mot Bodø neste onsdag samtidig som Sandefjord vinner mot Stord er HHK klare for nedrykk før de drar til Stord.