Det blir dobbel dose Ironman i Haugesund i sommer

DOBBEL DOSE: Det blir dobbel dose Ironman i Haugesund i sommer. Her ser vi Ironman-general Ivar Jacobsen sammen med fjorårsvinner Allan Hovda.

DOBBEL DOSE: Det blir dobbel dose Ironman i Haugesund i sommer. Her ser vi Ironman-general Ivar Jacobsen sammen med fjorårsvinner Allan Hovda. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

1. juli blir det like godt to Ironman-distanser i Haugesund.

DEL

IRONMAN: 1. juli skal det for første gang arrangeres full distanse Ironman i Haugesund. I utgangspunktet skulle det bety at det var over og ut for lillebroren Ironman 70.3, som har vært distansen i Haugesund siden oppstart.

Men nå melder Ironman Haugesund at begge distansene går av stabelen i Haugesund 1. juli.

– Da blir festen enda større. Etter veldig mange forespørsler fra utøvere fikk vi gjennomslag hos Ironman for å ha begge distanser 1. juli 2018 i Haugesund. Det er ett begrenset antall plasser, så vil du delta er det lurt å være snar, skriver Ironman-general Ivar Jacobsen på sin Facebook-side.

Ironman har tidligere vært i en prosess med å få Bergen til å overta 70.3-distansen i Haugesund, men det var først fra 2019. I november var derimot Drammen på gli for å overta arrangementet.

– Hvis alt går som planlagt, så blir det Ironman 70.3 i Drammen i 2019, sa Jacobsen, som da selv skal arrangere halvdistansen sammen med Byen Vår Drammen.

Artikkeltags