– Oppsummerer sesongen vår

SESONGEN ER OVER: Haugesund Seagulls avsluttet sesongen med to tap i Trondheim.

SESONGEN ER OVER: Haugesund Seagulls avsluttet sesongen med to tap i Trondheim. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Haugesund Ishockeyklubb (Seagulls) sin trener Christoffer Ruud mener søndagens kamp mot Astor oppsummerer sesongen for laget.

DEL

ISHOCKEY: Seagulls tapte 3–11 lørdag og 6–9 søndag i sesongens to siste kamper. Begge kampene gikk i Trondheim mot Astor.

– Det var en skuffende avslutning på sesongen. Lørdag var vi ikke helt til stede, mens vi fikk tunge bein og klarte ikke å fullføre skikkelig søndag, forteller trener Christoffer Ruud.

En tynn spillerstall og en skadet førstekeeper gjorde ikke ting enklere for Seagulls. De fikk ikke lov av forbundet å hente inn en ny keeper, men andrekeeperen klarte seg bra. Perioderesultatene var 1-3, 2–4 og 0–4.

– Vi kom tilbake og gjorde en god 2. periode, men vi var ikke helt til stede i den kampen, forteller Ruud.

Søndag ledet Seagulls 4–1 etter første periode, men Ruuds gutter tapte de to neste periodene 1–5 og 1–3.

– Den kampen oppsummerer egentlig sesongen vår greit. Vi ledet stort og leverte til tider sesongbeste på enkelte områder, men så fikk vi plutselig tunge bein. I 2. og 3. periode ble vi veldig stillestående, kommenterer Ruud.

Selv om Seagulls er ferdigspilte, er det noen lag som har to kamper igjen. Seagulls ligger på 6. plass med 30 poeng etter 28 kamper, men kan bli forbigått av Ski som har 30 poeng og to kamper igjen.

Se tabellen her.

Artikkeltags