Seagulls-keeper slått i hodet – og sendt til sykehus

SATT UT AV SPILL: Seagulls-keeper Miro Hämynen (helt oppe t.v.) måtte forlate banen med skade et kvarter før slutt.

SATT UT AV SPILL: Seagulls-keeper Miro Hämynen (helt oppe t.v.) måtte forlate banen med skade et kvarter før slutt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Haugesund Seagulls kom til kort mot opprykksfavoritten.

DEL

ISHOCKEY: Han har lov å være litt skuffet etter to tap på like mange dager, men i stedet velger spillende Haugesund Seagulls-trener Markus Kankaanranta å snu det til noe positivt.

– Nei, jeg er stolt over hvordan vi spilte. Vi spilte med hjertet utenpå drakta, men fikk ikke resultater, sier Kankaanranta.

Seagulls var høyt oppe etter 14 av 15 mulige poeng på de fem første kampene, men fikk det tøft mot Lørenskog ishockeyklubb. Den store opprykksfavoritten i 2. divisjon vant fredag 4-2, og fulgte opp med 2-0-seier dagen etter.

– Var virkelig ille

– Vi har vist at vi kan spille mot gode lag. Du må huske på at Lørenskog vinner 10–0 mot 1. divisjonslag, sier han, vel vitende om at Lørenskog ble degradert fra Get-ligaen etter forrige sesong på grunn av økonomiske problemer.

Det hjalp heller ikke at Seagulls fikk begge keeperne sine skadet.

Ernestas Kielius, som voktet buret i den første kampen, skadet lysken, mens erstatteren Miro Hämynen lørdag ble slått i hodet i en tøff duell og senere sendt til sykehuset.

– Det var virkelig ille, sier Kankaanranta om skaden til landsmannen.

STOLT OVER SPILLERNE SINE: ... men det ble likevel tap for Seagulls og spillende trener Markus Kankaanranta.

STOLT OVER SPILLERNE SINE: ... men det ble likevel tap for Seagulls og spillende trener Markus Kankaanranta. Foto:

Må på keeperjakt

– Hvem skal stå i mål mot Lørenskog i neste kamp?

– Vi prøver å finne en keeper et sted. Jeg vet foreløpig ikke hvor, men vi gjør alt vi kan, sier han.

Søndag møtes altså lagene igjen – for tredje gang på tre dager.

HOCKEYFEBER: Det var tilnærmet fullsatt lørdag på tribunen i Haugesund ishall. Ca. 200 tilskuere så toppkampen mellom Seagulls og Lørenskog, ifølge daglig leder Tore Tvederøy i hockeyklubben.

HOCKEYFEBER: Det var tilnærmet fullsatt lørdag på tribunen i Haugesund ishall. Ca. 200 tilskuere så toppkampen mellom Seagulls og Lørenskog, ifølge daglig leder Tore Tvederøy i hockeyklubben. Foto:

Artikkeltags