Seagulls tapte mot bunnlaget

TO TAP: Karel Vach og Seagulls skuffet i Trondheim.

TO TAP: Karel Vach og Seagulls skuffet i Trondheim. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Haugesund Seagulls tapte begge kampene mot bunnlaget Nidaros 2 i ishockeyens 2. divisjon i helgen.

DEL

TRONDHEIM: Nidaros 2 to sto med null poeng etter 20 kamper i 2. divisjon denne sesongen. Så fikk de besøk fra Haugesund i helgen. Og nå står de med to seirer.

Lørdag tok måkene fra Haugesund ledelsen 2-0, men tapte til slutt 2-6 (2-2, 0-3, 0-1). Gabriel Bjørnson og Frederic Ryden var målscorere for Seagulls.

Søndag ble det svært målrikt. Nidaros 2 vant til slutt 12-10 (4-1, 5-4, 3-5).  Karel Vach 3, Hannu Harju 3, André Bøen Eriksen 2, Gabriel Bjørnson og Ondrej Polivka scoret målene for Seagulls.

- Det er flere årsaker til at det ble som det ble, forteller Seagulls-trener Christoffer Ruud.

- Begge kampene var jevne. Vi skapte mange sjanser, men slet med uttellingen. I tillegg slapp vi Nidaros for lett til i egen sone. Nidaros stilte med et sterkere lag enn normalt, og vi reiste til Trondheim med bare tolv spillere. Det fikk vi merke allerede etter den første perioden lørdag. Men vi burde uansett matchet Nidaros på en bedre måte, sier Ruud.

Med null poeng i Trondheim er det klart at Haugesund Ishockeyklubb blir nummer fem (av sju lag) i 2. divisjon denne sesongen. De avslutter sesongen med to bortekamper mot Hafrsfjord første helgen i mars.

Artikkeltags