Ble årets ildsjel

FIKK PRISEN: Gunn Waage Lien fra Kolnes IL (t.v.) ble kåret til årets ildsjel. Hun fikk pris fra Lars Sigvart Hop (leder) og Asbjørn G. Sevland i Karmøy Idrettsråd.

FIKK PRISEN: Gunn Waage Lien fra Kolnes IL (t.v.) ble kåret til årets ildsjel. Hun fikk pris fra Lars Sigvart Hop (leder) og Asbjørn G. Sevland i Karmøy Idrettsråd. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Gunn Waage Lie fra Kolnes IL er tildelt prisen som årets ildsjel i Karmøy.

DEL

KARMØY: Det er Karmøy Idrettsråd som har kåret Lie til årets ildsjel. Hun fikk tildelt prisen under idrettsrådets årsmøte mandag.

Dette var begrunnelsen for nominasjonen:

«Gunn er 38 år, opprinnelig fra Solund i Sogn, jobber som helsesøster i Tysvær, er gift og mor til fire gutter mellom 7 og 13 år. Hun har vært aktiv på ulike måter i idrettslaget siden hun flyttet til Kolnes for 14 år siden. Det finnes ikke maken til Gunn. Hun stiller opp over alt med et smil, problematiserer ingenting, og er veldig lite opptatt av å ta æren for ting, selv om hun hadde fortjent det.

I 2016-sesongen har Gunn vært trener for G11-laget i fotball, dugnads-/sosialansvarlig for minst to andre fotballag, trener i innebandy for G4.-6. klasse, og pro motor for trimgruppene i innebandy. Tidligere har hun vært trener i idrettsskolen i flere år. Gunn er ikke bare trener. Hun stiller på fellesdugnader, tar ansvar for å få arrangementer i havn, tar initiativ, og er med andre ord en uvurderlig ressurs for Kolnes IL.

I tillegg til å være med på omtrent alt som skjer i idrettslaget, er hun engasjert i dugnadsarbeidet for Kolnes Grendahus, lager gjerne quiz til pubkvelder, hjelper til med barne- og ungdomsteatret på Kolnes (som hun for noen år siden var instruktør for), og er den aller ivrigste blant Heilårsbadarane på Kolnes, som bader i Førresfjorden året rundt. Og når hun ikke gjør alt dette, sykler hun gjerne Hårfagrerittet, deltar i Ironman, eller synger et stev.»

Artikkeltags