Det bekreftet sportssjefen for langrenn Vidar Løfshus overfor NTB.

– Situasjonen rundt Tor Arne er ikke avklart annet enn at vi forholder oss til at han har en kontrakt, og så prøver vi å finne gode løsninger for ham internt her. Så får vi se hva det blir til slutt, sa Løfshus.

– Er han tilbudt sluttpakke?

– Det har ikke vært noe snakk om det. Det har bare vært diskutert fram og tilbake om andre typer jobber i langrenn som kan være aktuelle. Dette får han tenke på, og vi vil ikke ta noen forhastede beslutninger, sa sportssjefen.

Tirsdag ble ikke overraskende Eirik Myhr Nossum presentert som Hetlands arvtaker som landslagstrener for allround menn. Det var ganske tidlig klart at Hetlands høyrehånd denne sesongen var en het kandidat for landslagsledelsen.

– Han har vært en god kandidat og etter å ha silt ut alle søkerne og snakket med Eirik så fant vi ut at det var et godt valg, sa Løfshus.

Han og Nossum hadde også tirsdag møter med Olympiatoppen med tanke på arbeidet som skal gjøres framover. Sesongen 2018/19 har VM i Seefeld som det store høydepunktet.

– Ble det satt noen målsetting?

– Vi skal være den beste nasjonen. Litt tørt og kjedelig pleier jeg å si tre til seks gullmedaljer.

– Altså ingen målsetting ala Peter Mueller om at vi skal tapetsere pallen?

– He, he, vi gjorde jo det i Pyeongchang i et renn og til dels også i Lahti, Vi skal være beste nasjon og da må vi ta de tre-fire-fem-seks gullene. Da er vi på målsettingen i hvert fall.