FOTBALL: Haugesunds Avis vet at Lazaare har mottatt et tilbud om å trene damelaget til Avaldsnes i 3. divisjon. I løpet av dagen kommer han trolig til å signere for klubben som satser på opprykk til 2. divisjon neste sesong.

– Jeg har ingen kommentar, sier marokkaneren selv.

Men kilder i både Avaldsnes og Haugar bekrefter dette. Lazaares kontrakt med blåtrøyene gikk ut 15. oktober. En uke etter at han hadde ført Haugar til målsettingen om å unngå nedrykk fra 1. divisjon.

– Jeg er ferdig i Haugar. Har opplevd mye bra i klubben. Men jeg var ikke fornøyd med ambisjonsnivået, sier han.

Nye spillere

Lazaare har aldri lagt skjul på at han har ambisjoner. Og det har han fortsatt.

– Men er det ikke et skritt i feil retning å gå fra 1. til 3. divisjon?

– Absolutt ikke. Jeg har lyst å være i en klubb som ønsker å kjempe i toppen. En klubb som går for opprykk. Det som skjer i Avaldsnes er veldig spennende. De kommer til å rykke opp neste sesong. Jeg er veldig imponert over ambisjonene til klubben, sier Lazaare.

Rødstripene har allerede signert Jeanette Tveiten fra Haugar. Nå kan Avaldsnes komme til å hente flere spillere fra Haugar. Både Mia Alsaker, Katrine Andreassen og Cecilie Pedersen skal være spillere klubben ønsker seg.

Pedersen (17) har vært i landslagsdiskusjonen.

Tveiten håper på flere

Jeanette Tveiten har vært en av Haugars beste spillere og flittigste målscorere de siste sesongene. Hun synes det er vemodig å forlate Haugar. Likevel håper hun flere spillere kommer til Avaldsnes.

– Avaldsnes kommer til å bli et bedre lag enn Haugar. Målsettingen er 1. divisjon til 2012, sier hun.

Hun legger ikke skjul på at Lazaare er en trener hun fortsatt ønsker å spille under.

– Jeg gleder meg veldig til neste sesong. Men det er vemodig å forlate Haugar. Jeg har hatt noen fine år i klubben, sier hun.

Også Lazaare setter pris de åtte månedene han hadde i Haugar.

– Haugar kommer til å greie seg uansett. Med eller uten meg. Men jeg likte ikke målsettingen til klubben i fjor. Å berge plassen blir for defensivt. Jeg vil ha en offensiv innstilling, avslutter den påtroppende Avaldsnes-treneren.