Se Daniel Holten direkte på h-avis

JAKTER NM-GULL: Daniel Holtten skal i aksjon i 2. NM-runde i helgen. Det kan du se direkte på h-avis.no.

JAKTER NM-GULL: Daniel Holtten skal i aksjon i 2. NM-runde i helgen. Det kan du se direkte på h-avis.no. Foto:

Lørdag og søndag kan du se Daniel Holten i 2. NM-runde i rallycross direkte på h-avis-no.

DEL

MOTORSPORT: 27-åringen fra NMK Vikedal skal i aksjon på Melhus i Trøndelag. Der altså 2. runde (av seks) i NM arrangeres lørdag og søndag.

Holten som kan se tilbake på NM-gull i 2017 og sølv i 2018, ligger på 4. plass etter første runde som ble kjørt på Konsmo andre helgen i mai.

- Bilen fungerte egentlig veldig bra på Konsmo i første runde og jeg kom meg gjennom uten særlige skader på den. Nå har det bare vært litt service og sjekk så er den klar igjen, sier Daniel Holten i en pressemelding fra Holten Media.

Her kan du se direkte fra 2. runde i NM i rallycross.

Der forteller han også at han er kritisk til det nye poengsystemet som er innført i NM.

Holten ble nummer fem i A-finalen i den første runden på Konsmo, men rykket opp til fjerdeplass i sammendraget etter gode plasseringer i de innledende heatene. Det er noe av dette han nå er kritisk til.

- Slik det nye poengsystemet er, blir ikke det viktigste å vinne finalen lenger, sier han, og forklarer dette med at mens det bare er ett poeng som skiller mellom første- og andreplass i finalen, er det tre poeng som skiller første- og andreplassen i de innledende omgangene.

- Dermed er det mest poeng å hente i de innledende omgangene. Jeg syns det blir helt feil, men når NM-reglementet er slik må vi bare kjøre etter det, sier Holten.Artikkeltags