Overskudd for tiende år på rad

DAGLIG LEDER: Roald Osmundsen i Haugar.

DAGLIG LEDER: Roald Osmundsen i Haugar. Foto:

Daglig leder Roald Osmundsen og Haugar har gått med overskudd i ti år.

DEL

IDRETT: Haugar hadde årsmøte mandag og kunne også denne gang presentere et overskudd – for tiende år på rad. Overskuddet for 2017 var på 92.690 kroner.

Styreleder John-Steinar Pedersen ble gjenvalgt for to nye år, og med seg i styret får han i 2018 Terje Osmundsen, Svenn-Magnus Sørensen, Mette Lothe, Martin Fauskanger, Merethe P. Haftorsen, Bengt Haugland og Jon Martin Bratthammer.

Totalt ble det delt ut til sammen 134 utmerkelser til spillere og ledere.

Aller mest applaus gikk til Thomas Kallevik, som etter mer enn 57 år som medlem, ble utnevnt til æresmedlem. Kallevik ble medlem i 1960 og har stort sett hatt alle verv det går an å ha i klubben, inkludert formann, ifølge pressemeldingen fra SK Haugar.

Overskudd i Kopervik

Mandag hadde også Kopervik IL sitt årsmøte i sitt nye klubbhus, og la fram resultatet for 2017 som ble et overskudd på 603.000 kroner, ifølge en pressemelding fra klubben.

Helge Morten Eikeskog ble valgt til ny leder i hovedstyret.

Overskudd for mange lokale idrettslag 

Pluss i Ferkingstad

På årsmøtet til Ferkingstad IL den 5. mars la klubben fram et resultatregnskap som viser et overskudd på i overkant av 300.000 kroner. Hele styret fortsetter i 2018, ifølge Facebook-siden til Ferkingstad IL.

Sverre Stava ble på årsmøtet hedret for 40 års innsats med et gavekort. Anne Marit Tindeland, Didrik Sandhåland og Kjell Ferkingstad fikk også velfortjent oppmerksomhet for sine 20 år med verv i FIL.

Pluss, men mangler styreleder

Kolnes IL kunne vise til et overskudd på hele 2,6 millioner kroner under årsmøtet 6. mars. Regnskapet viste at klubben hadde en omsetning på 4,4 millioner kroner, ifølge Kolnes IL sine nettsider.

«Disse tallene beskriver ikke driften av klubben korrekt, ettersom vi som kjent fikk en gave i desember på hele 2,4 millioner fra Trond Mohn. Utenom gaven var overskuddet på 143.520 kroner», står det blant annet i oppsummeringen av årsmøtet.

Styreleder Elin Salvesen og styremedlemmene Silje Skarstein, Karl Johan Ferkingstad, Hans Erik Langfjord og Tore Lindvik var alle på valg i år. Alle unntatt styreleder Salvesen ønsket å fortsette. Dermed ble valgkomiteens forslag om gjenvalg på alle styremedlemmene enstemmig godkjent. I tillegg ble Kaja Runge Langhelle valgt inn som varamedlem.

Men styreledervervet i Kolnes er ikke besatt og klubben melder om at de kommer tilbake med et fortsettende årsmøte ganske snart.

Åkra IL skal ha årsmøte 21. mars.

Artikkeltags