Samarbeid mellom Steinsvikrittet og Den festivalen i Vangen

SAMARBEIDER: Håkon André Waage (Steinsvikrittet) og Helge Handeland (Den festivalen i Vangen), her på besøk hos Radio 102.

SAMARBEIDER: Håkon André Waage (Steinsvikrittet) og Helge Handeland (Den festivalen i Vangen), her på besøk hos Radio 102. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Steinsvikrittet og Den festivalen i Vangen arrangeres samme helg. Nå inngår de to et samarbeid.

DEL

HAUGESUND/TYSVÆR: Siste helga i august skal Den festivalen i Vangen arrangeres for andre gang. Samme helg går også den sjette utgaven av Steinsvikrittet av stabelen.

– Selv om vi prøver å lokke folk til oss samme helg, er det ikke noe poeng i å gå i veien for hverandre. Slik startet samarbeidet, sier prosjektleder for Steinsvikrittet, Håkon André Waage.

Ifølge Waage skal Steinsvikrittet og Den festivalen i Vangen samarbeide på flere områder. Blant annet vil deltakerne i sykkelrittet ved påmelding få mulighet til å kjøpe både dagspass og helgepass til festivalen, til det Waage kaller «sterkt rabatterte priser".

- Vi prøver å samle så mange vi klarer rundt de to arrangementene. Det er spennende at sport og kultur går sammen på denne måten og det er vinn-vinn for begge parter. For oss begge handler det om å få folk ut og skape gode opplevelser. Jeg tror samarbeid er veien å gå, sier festivalleder i Den festivalen i Vangen, Helge Handeland.

Partene vil også samarbeide med å lage til områder for samarbeidspartnere på festivalområdet der bedrifter kan ha egne telt, mat- og drikkeservering.

– For de bedriftene som er tilknyttet Steinsvikrittet så er tanken at de tar afterrittet sitt her. Steinsvikrittet vil også gi Den festivalen i Vangen sine samarbeidspartnere gode tilbud, forteller Håkon André Waage.

Hør intervju her:

Artikkeltags