Videre tross insektsbitt

KJEMPET SEG VIDERE: Janne Kongshavn og Victoria Kjølberg. Foto: Olympiatoppen.

KJEMPET SEG VIDERE: Janne Kongshavn og Victoria Kjølberg. Foto: Olympiatoppen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Janne Kongshavn Hordvik og makker Victoria Faye Kjølberg kjempet seg videre til sluttspillet i en stor turnering i Sveits.

DEL

BIEL: - Vi er i Sveits og spiller European Championship Biel/Bienne Master. Vi hadde en tøff dag i går med to tap mot Sveits og Tsjekkia, skriver Janne Kongshavn Hordvik i en epost til Haugesunds Avis fredag ettermiddag.

Hun og makker Victoria Faye Kjølberg har begge slitt med skader denne sesongen.

- Det har vært tøft å takle. Den siste utfordringen har vært at jeg ble bitt av et insekt i Sør-Korea for halvannen uke siden. Bittet er i hånden og det ble bare verre av å spille tre kamper i EM forrige uke, forteller Kongshavn Hordvik.

Hun ble tvunget til seks dager uten trening for å hele såret.

- I går ble jeg hemmet av bandasjen rundt hånden. Ingen kontroll og det var svært frustrerende. Stakkars Victoria ble i tillegg slått ut av allergi og heten (35 grader), og vi ble tvunget til medical timeout på stillingen 19-18 i andre sett til Tsjekkia, skriver Kongshavn Hordvik.

Men fredag var det endelig duoen sin tur.

- Jeg satset på en tynnere bandasje og det gjorde underverker. Det var innmari varmt i dag også, men vi taklet det bedre! Vi vant 2-1 mot Polen, og er nå videre fra pulja, skriver hun.

Trekningen skjer 15.30 fredag.

Artikkeltags