Seagulls er på gullsporet

Seagulls gjorde rent bord mot Fana 2 og scoret 40 mål på to kamper.

Seagulls gjorde rent bord mot Fana 2 og scoret 40 mål på to kamper. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Fana 2 var aldri en trussel for Seagulls, men de ga ismåkene en reell mulighet til å trene formasjoner, overganger og pasningsspill.

DEL

ISHOCKEY: Lørdagens og søndagens kamp ga publikum svar på at Seagulls tar neste helgs toppoppgjør i Bergen svært alvorlig.

Svak motstander

Guttene fortjener ros for innsatsen, og selv om motstanden var svak så makter de i store deler av matchene å holde trykk og fokus på arbeidsoppgavene. Noen små dødperioder var det, men det er vanskelig å unngå når motstanderne yter så lite som de gjorde.

Mot Lokomotiv Fana neste helg må det ikke være noen av disse, da gjelder det å holde fokuset gjennom tre ganger tjue minutter. Da venter en helt annen motstand og et helt annet trøkk.

– Treningskamper

– Vi tok etter hvert disse to kampene som treningskamper, selv om det ideelle hadde vært fått sterkere motstand foran neste helgs viktige kamp, sier trener Markus Seppänen som denne helgen var spesielt opptatt av å holde pucken i laget, og spille sammen som et lag.

– Det lyktes vi til tider veldig bra med, men jeg vil at dette skal fungerer hele tiden når vi er på isen, sier Seppänen. Det lover godt foran seriefinalen i Bergen som går i Bergenshallen klokken 18.00 på søndag.

FØLG HAUGESUNDS AVIS PÅ FACEBOOK:

Artikkeltags