Seagulls ble seriemestere

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Det var aldri noen tvil i Haugesund ishall lørdag. Etter 10-2-seier har Seagulls vunnet årets 2. divisjon - to serierunder før slutt.

DEL

ISHOCKEY: Utgangspunktet var at Seagulls med seier hjemme mot Lokomotiv Fana ville bli seriemester i 2. divisjon denne sesongen.

Hele 550 tilskuere møtte opp i Haugesund ishall lørdag for å se om Seagulls klarte jobben.

Riktignok fikk hjemmepublikummet seg en støkk da bergenserne tok ledelsen tidlig i 1. periode, men etter at Viktor Skeppström utliknet halvannet minutt senere var det aldri noen tvil.

Seagulls vant 1. periode 5-1 og 2. periode 4-0. Da gjorde det ingenting at sisteperioden ble en ren transportetappe. Seagulls vant hele 10-2 og bekreftet at de har vært 2. divisjons beste lag sesongen 2013/14.

- Det var veldig kjekt å få avgjøre det her på hjemmebane. Det er mange i laget som har hatt en veldig fin utvikling denne sesongen, smilte tomålsscorer Oskar Östlund etter å ha hatt noen minutters feiring i garderoben med sine lagkamerater.

- Vi har vært det klart det beste laget, og definitivt det best trente laget, i divisjonen. Det er grunnen til suksessen og seriemesterskapet denne sesongen, konkluderer leder for Haugesund Seagulls, Trond Hartvik Martinsen.

Rykker ikke opp

Dessverre for Seagulls er det altså ikke noen lag som rykker opp fra 2. divisjon i år. På grunn av omlegging av seriesystemet spiller derfor Haugesunds ishockeyklubb i 2. divisjon også neste sesong.

Målscorere for Seagulls var Viktor Skeppström 4, Oskar Östlund 2, Anti Mäkelä 2, Mika Tasala og Simon Strömmer.
 

Artikkeltags