Skal arrangere NM – igjen

Mye å henge fingrene: Haugesund Triathlonklubb, her ved leder Kurt Misje, tar på seg den ene konkurransen etter den andre.

Mye å henge fingrene: Haugesund Triathlonklubb, her ved leder Kurt Misje, tar på seg den ene konkurransen etter den andre.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Haugesund Triathlon Klubb får to NM-konkurranser neste år.

DEL

HAUGESUND: Onsdag fikk Haugesund Triathlon Klubb (HTK) en gledelig mail fra Norges Triathlonforbund.
HTK skal nemlig arrangere NM langdistanse 5. juli og NM for ungdom 30. august neste år.

– To av tre er jo bra, sier HTK-leder Kurt Misje etter at NM sprint gikk til Tønsberg i stedet for Haugesund.

– Vi skulle veldig gjerne hatt NM sprint. Det hadde vært et løft for konkurransen, men det er greit for oss å kunne få et år til på å kjøre inn alle rutiner, sier han i håp om napp i 2016.

HTK har arrangert NM langdistanse samtidig som Ironman de to siste årene, mens NM for ungdom ble slått sammen med Haugesund Triatlon for første gang i år.

– Barn og ungdom er vårt satsingsområde, og et NM håper vi tiltrekker flere lokale og ikke minst nasjonale deltakere, sier Misje.

- NM Sprint skulle vi selvsagt veldig gjerne hatt. Det hadde vært et løft for konkurransen, men det er greit for oss å kunne få et år til på oss for å kjøre inn alle rutiner på mesterskapet. Til 2016 planlegger vi også å legge inn Normaldistanse (1500m svømming, 40km sykkel og 10km løp), og da vil vi også søke på denne distansen. Kanskje får vi napp på NM Sprint eller Normaldistanse i 2016?

Artikkeltags