Bergenser stakk av med seieren

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

TRIATLON: Casper Stornes fra Bergen Triathlon Club vant Haugesund Triathlon på tiden 56.58. I herreklassen var Bergen Triathlon club dominerende inntok alle tre pallplassene.

- Arrangementet var utrolig proft, det var et av de bedre stevnene i Norge, mener vinneren etter å ha svømt 750 meter, syklet 20 kilometer og løpt 5 kilometer.

SE BILDENE FRA HAUGESUND TRIATLON

Beste haugesunder ble Ketil Odland fra Haugesund Triathlonklubb på tiden 01.01.56.

- Det var tungt, men kjekt. Alltid litt stas å være første lokale i mål, smiler Odland.

Han skryter av løypen og stemningen rundt arrangementet.

- Det var fantastisk, med jubel og kjente personer rundt løypen, sier beste haugesunder.

Deltakelse til neste år er allerede bestemt.

Å være med neste år er en selvfølge. Målet er da å holde plasseringen eller helst ta et skritt opp, smiler Odland.

Første kvinnelige haugesunder ble Malene Knutsen Breivik fra Haugesund Triathlonklubb med tiden 01.11.20.

- Å bli beste kvinne fra Haugesund var veldig gøy. Jeg skulle egentlig ikke stille, derfor var det ekstra stas med denne plasseringen, sier Breivik. Hun mener arrangementet har potensiale for å bli mye større.

- Jeg skal hvert fall være med neste år, da skal jeg vinne, smiler Breivik lurt.

Glemte en runde

Vilde Tengesdal fra Stavanger Triathlonklubb vant kvinneklassen på tiden 01.07.13. Også hun har bare lovord å si om arrangementet.

-Dette var kjempebra, hele arrangementet var flott, sier vinneren av kvinneklassen. Akkurat i det hun hadde fått av seg skoene oppdaget hun at hun hadde løpt en runde for lite inne på stadion. Tengesdal hadde god margin ned til nærmeste konkurrent i kvinneklassen.

Dermed bar det barfot ut på en æresrunde.

Godt fornøyd arrangør

Dagen i dag har bare blitt bedre og bedre. Nå har jeg bare godfølelsen, sier Kurt Misje leder i Haugesund Triathlonklubb. Totalt stilte 139 deltakere til start i dagens triathlon.

Han har fått mange positive tilbakemeldinger fra deltakere og publikum.

Jeg håper vi har lagt inn en god søknad til neste år nå. Potensialet for å utvikle oss er kjempestort, men vi tar ett år om gangen, sier Misje. Målet klubben strekker seg etter er å runde 1000 deltakere neste år.

Gjennomføringen har gått kjempefint, vi hadde ikke hatt problemer med å ta inn 1000 deltakere i år helle, forteller han entusiastisk. Nå ser han frem til å starte på arbeidet med neste års Haugesund Triathlon.

Tilbakemeldingene gir meg lysten til å gjøre det enda bedre til neste år. Da satser vi på å dele inn i konkurranseklasse og mosjonsklasse, i tillegg vil vi ha barnedelen på lørdagen, forteller Misje.
 

Artikkeltags