Full pott til Seagulls

Seagulls-trener Markus Seppänen var fornøyd etter to storseiere i helgen.

Seagulls-trener Markus Seppänen var fornøyd etter to storseiere i helgen. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

To borteseirer til Haugesund Seagulls i helgen.

DEL

ISHOCKEY: I helgens to bortekamper mot Nærbø Farmers på Jæren ble det full uttelling med fire nye poeng for Haugesund Seagulls.Lørdag vant Seagulls med 15 nettkjenninger mer enn Farmers. Resultatet etter tre perioder viste hele 1–16 (0-5)(1-7)(0-4), og igjen var det duoen Victor Skeppström og Adam Peterson som dominerte scoringslisten.

Søndagskampen starter Nærbø med å lede 1–0 etter en straffe, men det var også den eneste gangen de var i føringen. Like etter kom reduseringen, og også så rant det på nytt inn bak Farmerskeeperen som tolv ganger måtte lete ut pucken fra eget mål. Resultatet ble til slutt 1–12 (1-4)(0-4)(0-4).

– Alt gikk som planlagt, og alle spillerne som var med har fått mye istid, sier trener Markus Seppänen. Spesielt synes han det er gledelig at Johan Taavo er tilbake på isen etter at en nakkeskade som han har slitt med siden før jul.

– Jeg er også kjempefornøyd med at laget kun slipper inn to mål på to kamper, mens vi samtidig scorer vi 28 mål selv, sier en fornøyd Seagullstrener Seppänen.

Neste kamp er hjemme i Haugesund mot Nærbø Farmers den 22. januar kl. 14:00.

Fana Ishockeyklubb, som er Seagulls antatt sterkeste motstander, tapte overraskende 10–4 mot Lyderhorn i helgen. Dermed troner Seagulls alene på tabelltoppen etter helgens runde.

Artikkeltags